Hoe het werkt in gewichtsverlies Honing?Bron: Shutterstock

Het is echt waar is of slechts een mythe? Honing is een natuurlijke zoetstof die nuttig is in het verliezen van gewicht? Sugar vetreserves door het verhogen van de hoeveelheid suiker in het menselijk bloed. Dus, als we honing in plaats van suiker, moet ook werken op dezelfde manier. Maar nee, de honing niet bederven de gezondheid van een persoon, door de opslag van overtollig vet. In plaats helpt het vet uit het lichaam smelten en levert energie aan de spieren van het lichaam, breken die vetten opgeslagen.

Honing voor gewichtsverlies

Honing een natuurlijk ingrediënt heeft de kracht om te vechten tegen obesitas. Het voorkomt dat het lichaam om gewicht te meer krijgen. Een aanvraag moet slaan op de geest van iedereen dat honing, net als suiker is zoet van smaak, hoe komt het dan de honing voorkomt gewichtstoename? Hoewel tafel suiker en honing getransformeerd hebben beide een soortgelijke aard die verband houden met hun smaak honing nog steeds heeft het potentieel om gewicht te verliezen. Tafelsuiker na het oversteken van de verwerking verliest al zijn voedingsstoffen. Dus, afhankelijk van andere voedingsstoffen het lichaam te bereiken zelf geabsorbeerd. Zo begint het lichaam ontbrekende essentiële voedingsstoffen zoals suiker gebruikt hen. Lever is de houder van geraffineerde suiker opslag. Teveel inname van suiker de lever zwellen. De extra suiker in het bloed in de vorm van vetzuren worden afgewezen. De zuren met kans op obesitas worden dan opgeslagen in plaatsen zoals de heup, borsten, buik, enz konten dus suiker veroorzaakt obesitas. Aan de andere kant, de honing geheel natuurlijk voedsel. Vereist geen uitwerking. Het is verpakt in essentiële voedingsstoffen zoals vitaminen, mineralen en aminozuren. Allen samenwerken voor de goede werking van het metabolisme van cholesterol waardoor vet opgeslagen in het lichaam voorkomen.


Een lezing van de rol van honing voor het vergieten pond:

Honing speelt een belangrijke rol bij het oplossen van het overtollig vet uit het lichaam van een persoon. De glycemische index (GI) van honing is gezonder dan geraffineerde suiker. Gezonde GI suikers niet overhaast in wanneer een persoon verbruikt honing. Daarom wordt gemakkelijk geabsorbeerd door de verschillende onderdelen van het lichaam. Het wordt dan een bron van constante energie. Studies hebben aangetoond dat het belangrijke feit dat als gevolg van gebruik van honing zal een persoon niet geconfronteerd met een run van suiker en dan opeens crash het. Nu, de eenvoudige stappen die u moet volgen om veel gewicht te verliezen, zijn:

  • Het hebben van controle over zichzelf
  • Selectie van de juiste voedingsmiddelen die calorieën te verbranden.
  • Het consumeren van voedingsmiddelen met een hoog energie die het lichaam fit en gezond houdt.

Honing neemt slechts de zorg van al deze dingen. Laten we eens een kijkje nemen op hoe de honing van de inname van suiker kan beheersen en gewicht te verliezen. Hier is hoe om honing te gebruiken om gewicht te verliezen:

  • Hoeveelheid zoetheid van honing is meer geraffineerde suiker Een persoon mag niet al te eenvoudig worden genomen, omdat honing is zoeter dan suiker. Op deze manier draagt ​​pond fusie. Suiker inname minder betekent minder hoeveelheid vet opgeslagen. Bovendien, na het nuttigen van de natuurlijke gewichtsverlies ingrediënt van een persoon zal zeker een goed gevoel en energiek. Een eetlepel van ruwe honing toegevoegd aan je 's ochtends thee of drankje zal snel en positief werken.
  • Honing en kaneel cocktail smelt gewicht- Als deze cocktail elke ochtend op een lege maag kan worden geconsumeerd kort na het wakker worden, dan zal je zeker verhoogde de snelheid van vet verlies. Drink een eetlepel rauwe honing met 1-2 theelepel kaneel in een glas warm water om zich te ontdoen van die extra kilo's.
  • Citroensap en honing Een mengsel van heet water met twee eetlepels citroensap en een eetlepel rauwe honing kan op magische wijze werken als genomen of elke ochtend of avond. Deze cocktail citrus houdt lichaamsdelen gehydrateerd tijdens alkalisch.
  • Honing werkt ook efficiënt indien genomen voor en na de regelmatige lichaamsbeweging. Voeg honing lepel in een fles koud drinkwater en drinken voor en na het voltooien van de oefening. Honing is inderdaad een zoete traktatie om gewicht te verliezen.

Probeer honing voor het vergieten van die extra kilo's van uw lichaam en zijn dun. Vergeet niet om een ​​reactie op deze honing gewichtsverlies vertrekken.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha