Hoe het volume levensmiddel verhogen zonder toevoeging van calorieën?Hoe te grote maaltijden met weinig calorische waarde te realiseren?

Op dieet betekent niet verhongeren, in feite als het ware de abandonarías binnenkort. Binnen een voeding is belangrijk om te weten hoe het volume van voedsel verhogen zonder toevoeging van calorieën. Op deze manier krijg je grote maaltijden met een lage calorische.

Wanneer een persoon is een dieet is belangrijk om verzadiging te voelen, geen honger gevoel, om te voorkomen dat het eten van voedingsmiddelen die rijk zijn aan calorieën en vet zijn. In dit, de volume is een essentiële rol. Een manier om dit te bereiken is om grote maaltijden met een lage calorische waarde te bereiden.


Hoe het volume levensmiddel verhogen zonder toevoeging van calorieën?

  • Inbedden van voedingsmiddelen met een hoog percentage water.
  • Voedingsmiddelen toe te voegen met een hoog percentage van de vezels: groenten, fruit, volle granen, noten, peulvruchten.
  • Drink 2-3 liter water per dag.
  • Drink kruidenthee en plantaardige bouillon voedsel.
  • Eetbare gelatine sterk is en bijna geen calorieën.
  • Verminder je inname van enkelvoudige suikers zoals snoep, snoepgoed in het algemeen, kneed cakes, koekjes bieden veel calorieën in een laag volume en niet weg te nemen de honger.
  • Vermijd rijke sauzen, vlees, worstjes, gebakken voedsel, snacks, etc. die hoog in calorieën en voedingsmiddelen met een hoog vet spaarzaam zijn.

Deze suggesties kan u helpen bereiken grote maaltijden met een lage calorische. Je hoeft alleen maar om ze te implementeren en te zien hoe de angst voor voedsel wordt verminderd.

Bedenk dat fysieke activiteit belangrijk voor gewichtsverlies en angst verminderen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha