Hoe het opzetten van een Netgear Wireless Internet kaart in Linux met UbuntuIn vorige versies van Ubuntu Linux, zoeken en installeren van de juiste driver draadloze netwerkkaart kan een frustrerende klus zijn, zeker voor een beginnende Linux gebruiker. Gelukkig hebben de ontwikkelaars van Ubuntu maakte het een prioriteit om de compatibiliteit driver te integreren met het besturingssysteem. Dus als je een Netgear WiFi-kaart, kunt u snel het op te zetten om te werken in Ubuntu Linux.

Schakel de computer en sluit uw draadloze kaart. Zet de computer weer aan en wacht voor Ubuntu volledig te laden. Dit zorgt ervoor dat het systeem volledig is erkend draadloze kaart en fysiek gemonteerd op het apparaat.

Klik op "System" en dan op "Administratie" en open de "Hardware Drivers." Wacht terwijl op zoek naar de drivers voor de hardware die is aangesloten. Na het zoeken, krijg je een lijst met geïnstalleerde apparaten te zien, de drivers beschikbaar voor hen en zelfs als ze niet goed functioneren.


Klik op de driver "Netgear Wireless Card" en klik op de knop "Activeren" in de rechterbenedenhoek. Deze download en installeer dan de juiste driver voor je kaart. Je weet wanneer het juiste stuurprogramma wordt geïnstalleerd wanneer er een groene cirkel aan de linkerkant van de naam van de bestuurder. Start de computer opnieuw om de implementatie van de veranderingen te zorgen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha