Hoe het opzetten van een dialoogvenster

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Juni- 5, 2015 Admin Computer 0 0


Eigenaren van informatiesystemen en IT-beheerders zijn voortdurend bezorgd over de stabiliteit en de veiligheid van het besturingssysteem. Het Windows-besturingssysteem is in staat om meerdere gebruikersaccounts te ondersteunen. Gezinnen, scholen en kleine kantoren profiteren in termen van kosten besparen en ruimte door het delen van de middelen van een enkele PC. Rekeninghouders kunnen hun persoonlijke profielen, zoals het bureaublad en foto's te veranderen. Echter, veel gebruikers veel ongewenste veranderingen die van invloed kunnen zijn op de gezondheid van het besturingssysteem te introduceren. Als een Windows-beheerder kunt u een functie die informatieve en waarschuwingsberichten dialoogvensters die de negatieve effecten van de gebruikers op de pc te verminderen toont schakelen.

Windows 7

Klik op "Start". Typ "UAC" in het zoekvak aan de onderkant van het menu 'Start'. Klik op "Change User Account Control instellingen" in het menu.

Windows Vista

Verplaats de schuifregelaar naar "Nooit Houd" naar "Houd altijd."


Klik op "OK" om de set-up bericht dialoogvenster dat zal u tonen voordat gebruikers proberen de wijzigingen in het Windows 7-besturingssysteem te maken te voltooien.

Klik op "Start". Typ in "User Accounts" in het zoekvak aan de onderkant van het menu 'Start'. Druk op de "Enter".

Klik op "Turn User Account Control aan of uit".

Klik een vinkje in het vakje naast "Use User Account Control (UAC) om uw computer beter te beschermen." Klik op "OK" om het dialoogvenster set-up boxen in Windows Vista te voltooien.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha