Hoe het model WENKBRAUWEN? 10 FOUTEN wenkbrauw waarschijnlijk doenHoe het model WENKBRAUWEN? 10 FOUTEN wenkbrauw waarschijnlijk doen

Hoe kunt u uw wenkbrauwen vorm te geven? Dit zijn kleine dingen, maar hey kan een verschil maken hoe je het bekijkt maken. De truc kunnen groot zijn, maar het krijgen van uw wenkbrauwen pijn doen, en dat is wat de mensen zullen herinneren! Laat u niet vangen met je wenkbrauwen gevormd slecht, controleer dat ze niet het maken van een van deze gemeenschappelijke fouten wenkbrauw:

1.

Het proberen om de kleur van het haar en wenkbrauwen exact overeenkomen

Gewoon omdat je hebt geblondeerd haar, maar dat betekent niet moet u uw wenkbrauwen bleken! Wenkbrauwen worden niet altijd precies haarkleur, dus kies kleuren wenkbrauwpotlood dat je haarkleur complimenteren, meestal een of twee tinten donkerder voor blondjes, en één of paren van lichtere tinten voor brunettes .


2. Probeer om de tweeling te maken van de zusters

Proberen om exact overeenkomen vormt wenkbrauw is een andere fout wenkbrauw. De natuur is zelden perfect symmetrisch, zodat het niet te proberen te hard om de vorm van je wenkbrauwen identiek te maken. Als je dat doet, zult u waarschijnlijk eindigen dan plukken.

3. Uitvoering van de wenkbrauwen te hard

Het toepassen van teveel potlood aan de voorkant is een veel voorkomende fout. Om borstelige wenkbrauwen die lijken te zijn geschilderd op te vermijden, zullen sommige lichte slagen met een potlood te doen. Vermijd scherpe hoekige lijnen ook, lijken gewoon onnatuurlijk.

4. snijden wachtrijen

Als een potlood houden, schuin vanaf de buitenste ooghoek, het punt waar het potlood kruist het voorhoofd is waar de staart moet eindigen. Veel van de vrouwen boven de inbeslagname van de staarten van hun wenkbrauwen en uiteindelijk uitzien als ze slechts de helft van een wenkbrauw.

5. Naast het plukken gewoonte

Pincet wenkbrauwen kan een gewoonte worden. Plukken haren elke dag kan geleidelijk verminderen van de grootte van de fronten. Experts raden wachten wenkbrauwen te groeien een beetje 'voordat knijpen, zodat u een meer rechtvaardige vorm te krijgen.

6. Continu kijken chagrijnig of voortdurend verrast kan gebeuren als je verliest de boog

Ontbreekt de boeg is weer een van de meest voorkomende fouten wenkbrauw. De natuurlijke boog van het voorhoofd is niet noodzakelijk center; meestal ongeveer twee derde van de weg van de binnenkant van de wenkbrauwen. Als je de top van de boog te hoog is, dan kijk je alsof je constant verbaasd, als je te laag is, zal je altijd chagrijnig kijken!

7. Bepaal je wenkbrauwen voordat je alle make-up te doen

Het is makkelijker om de juiste kleur van de wenkbrauwen te krijgen, zodra je de rest van je make-up gedaan. Als je je wenkbrauwen, dan bent u zeer waarschijnlijk te weinig 'kleur toe te passen en het dun en voor onbepaalde tijd zal zien.

8. Tijdens de groeiende kloof

Als je wenkbrauwen die groeien te dicht bij elkaar, dus de manier om te vertellen waar de wenkbrauw moet beginnen is om een ​​potlood verticaal houden om tape scheuren aan de voorzijde, en dit is het punt waar de wenkbrauw moet eindigen.

9. Probeer de vorm van het gezicht te veranderen om te kijken als iemand anders

De wenkbrauwen zijn allemaal een beetje anders, dus probeer niet om de vorm van je wenkbrauwen volledig veranderen of zal onnatuurlijk uitzien. Trim en fit, met alle middelen, maar vasthouden aan je natuurlijke wenkbrauw vorm zal altijd veel beter uitzien.

10. Met behulp van de pincet voor het nemen van een bad

Het warme water voor een bad of een douche kon de haren van je wenkbrauwen los te maken en wat haar kan natuurlijk vallen. En 'beter niet tweeze net voor het nemen van een bad of u misschien meer haar dan hij verwacht te verliezen.

Hoe kunt u uw wenkbrauwen vorm te geven? Kent u een aantal andere fouten wenkbrauw dat meisjes vaak de neiging om te doen?

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha