Hoe het juiste product voor uw huidtype kiezen?Hydratatie is een van de belangrijkste stappen van uw routine huidverzorging. Het helpt om het niveau van hydratatie van de huid te herstellen en vertraagt ​​de tekenen van veroudering.

Hoe Hydratatie helpt de huid

Om uw huid te hydrateren is ervoor zorgen dat u het geven van een adequate hydratatie en voeding. Vette, droge of gevoelige, het maakt niet uit welk type van de huid is van jou, hydratatie is een must!


Wanneer hydrateren?

Over het algemeen moet je je gezicht hydrateren na het reinigen. Dit zal helpen vocht aan de huid die de natuurlijke oliën verloren na het wassen.

Belang van het kiezen van het juiste product voor uw huid

Het selecteren van de meest geschikte product is van het grootste belang. Met behulp van een vochtinbrengende crème bedoeld voor de droge huid kan de neiging tot vette huid nog vetter te transformeren. Betekenis voor de vette huid kan de huid droog elastisch te maken. Deze verwarring kan leiden tot puistjes en andere huidproblemen.

Hier zijn een aantal dingen die u zullen helpen bij het kiezen van een vochtinbrengende crème op basis van uw huidtype:

Vette huid:

Het is een algemene misvatting dat mensen die een vette huid niet nodig om de huid te hydrateren. Dit is volkomen onjuist. Mensen met een vette huid gebruik van sterke producten en reinigingsmiddelen voor de behandeling van acne en andere ontstekingen op de huid. Ze moeten zeker om de huid te hydrateren. Een crème die is ontworpen voor vette huid in feite helpen verminderen olieproductie in de epidermis. Het zal ook de huid te hydrateren.

 • Kies een vochtinbrengende crème gemaakt van licht water.
 • Dep gewoon de vochtinbrengende crème op je gezicht schoon en masseer totdat het wordt geabsorbeerd.
 • Moisturizer moet een essentieel onderdeel van uw nacht huidverzorging routine te zijn.
 • Kijk voor het label dat zegt betekende voor de vette huid
 • De beschrijving moet woorden als niet-comedogeen hebben. Dit betekent dat het product niet puistjes veroorzaken.
 • Het moet idealiter ook woorden als op basis van water en olie-vrij.

Droge huid:

Degenen met een droge huid hebben meestal een gevoel van de huid is elastisch en strak. Dit is te wijten aan het gebrek van hydratatie. Als u een vochtinbrengende crème gebruiken en nog steeds het gevoel als dit, betekent dit dat uw moisturizer is niet in staat om voldoende vocht te verstrekken aan de huid. Droge huid is de eerste tekenen van veroudering vertonen. Fijne lijntjes, rimpels en andere tekenen verschijnen sneller als de huid ontbreekt vocht voldoende. Om de huid gehydrateerd te allen tijde, is het belangrijk om een ​​vochtinbrengende crème die kan werken op droge huid, of zeer droog, afhankelijk van het type huid gebruiken.

 • Controleer de inhoud van glycerine en ga voor een vochtinbrengende crème of olie op basis van room. Dit zal recht doen in hydrateren de huid met de ingrediënten.
 • Voor mensen met een zeer droge huid, is het ideaal om te gaan voor zwaardere en romige moisturizers.
 • Zorg ervoor dat u de crème om de 4-5 uur opnieuw toe te passen een keer. Dit zal helpen de balans van het vocht dat verloren gaat in een droge huid, vooral in de winter.

Gemengde huid:

Combinatie huid is een huid die is vette en droge plekken. Mensen met een combinatie kan meestal ervaring vettigheid in hun t-zone en de neus en kin. Het gebied rond de mond en een aantal andere gebieden kan een droge al ervaren. Extra aandacht is nodig om de zorg voor mensen met een gemengde huid om de huid textuur te normaliseren. De grootste uitdaging voor een persoon met een gecombineerde huid is om een ​​product dat stopt met hun T-zones worden steeds dikker te vinden.

 • Krijg een olie-vrije moisturizer voor de T-zone en een milde voedende wangen.
 • Dep op een aantal van de producten en zachtjes inmasseren tot het volledig is geabsorbeerd.
 • Niet mixen en matchen de moisturizers. Laat ze los van elkaar werken voor afzonderlijke gebieden.

Gevoelige huid:

Mensen met een gevoelige huid moet weg moisturizers die zijn geparfumeerd, geverfd, of kunstmatige blijven. Deze puistjes kan ernstige veroorzaken en leiden tot andere bijwerkingen. Gevoelige huid kan reageren op conserveringsmiddelen en andere chemische stoffen gevonden in moisturizer.

 • Kies een moisturizer kruiden mild.
 • Neem contact op met uw dermatoloog te zien of ze een aantal specifieke product huid kan voorschrijven.
 • Kies een vochtinbrengende crème die SPF heeft in het genoeg. Dit zal de huid tegen schadelijke UV-stralen te voorkomen.
 • Als de moisturizer met SPF is niet, moet u uw zonnescherm afzonderlijk toepassen.
 • Vergeet niet om de etiketten van alle producten gekocht lezen. De meeste moisturizers zal het type van de huid zijn gemaakt voor opgeven. Aandachtig te lezen en in geval van irritatie van de huid, stoppen met het gebruik.

Vergeet niet:

Dit is alles wat u moet weten! Geen commentaar en laat ons weten of dit artikel heeft geholpen. Niet Wil je meer informatie? U kunt ons vragen in de reacties hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha