Hoe het beheerderswachtwoord in XP zoekenDe meeste Windows-gebruikers niet vaak gebruik maken van hun beheerdersaccount. Het merendeel van de gebruikers volledige admin rechten, zodat gebruikers zelden nodig om toegang te krijgen tot deze account. In feite, in de meeste systemen XP Administrator-account is verborgen, uitgesloten van het startscherm als het niet in de veilige modus. Het lijkt erop dat veel XP-gebruikers niet beseffen hoe nuttig de Administrator-account is aan wanneer ze het nodig hebben ... en kan het wachtwoord niet vinden. Gelukkig, het kan worden hersteld.

Download de Ophcrack Live CD (zie bronnen hieronder gratis te downloaden.) Live CD bevat alle benodigde software om verloren beheerderswachtwoord herstellen voor Windows XP. De download wordt in de vorm van een ISO-bestand, dat in wezen een virtuele CD.

Burn ISO op schijf. Uw CD brand software is waarschijnlijk in staat om dit te doen, maar als je niet zeker bent, kijk op ISO Recorder. (Zie Bronnen voor het downloaden van gratis.) Dit programma is een onderdeel van Windows Explorer, waardoor het branden ISO op schijf net zo makkelijk als de rechter muisknop op het bestand en klik op de "Burn ISO op schijf."


Opstarten vanaf de Live CD. Start de computer met de cd in de drive, en zorg ervoor dat de computer opstart vanaf het. Als de computer wordt opgestart in Windows in plaats van de cd naar het opstartmenu door de instructies op het scherm direct na het inschakelen --- meestal wordt dit gedaan door op F2 te drukken, maar het varieert. Raadpleeg de documentatie van uw computer als u niet kunt achterhalen hoe om te booten vanaf CD.

Klik op de "Administrator" en klik vervolgens op "Crack". Het zal een tijdje 'te nemen, maar uiteindelijk word je gevraagd om een ​​beheerderswachtwoord. Schrijf het; je wilt niet meer te vergeten.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha