Hoe het aansluiten van het internet van een router naar een laptopEen router is een netwerkapparaat in staat is de overdracht van een internetverbinding met meerdere apparaten. Er zijn twee soorten routers: draadloos en bedraad. Beiden werken op dezelfde, met uitzondering van de draadloze router maakt ook draadloze verbindingen alsook bekabelde apparaten met draadloze adapters. Als je alleen met een vaste verbinding, vereist geen installatie vereisen. Draadloze verbindingen vereisen een eenvoudige configuratie die u laten maken, en uw draadloze verbinding te beschermen.

Koppel uw breedband modem en een router van het lichtnet Koppel alle Ethernet-kabels die zijn aangesloten op een computer of een ander apparaat.

Sluit een Ethernet-kabel van uw breedbandmodem op de "internet" op de achterzijde van de router. Sluit een Ethernet-kabel aan op de "Ethernet" op de laptop en een van de deuren "Ethernet" op de router.


Sluit de breedbandmodem zijn stopcontact Wacht tot de lampjes stoppen met knipperen en een verbinding tot stand worden gebracht. Sluit de router aan zijn stopcontact Wacht tot de lampjes niet meer knipperen.

Open een web browser zoals Firefox of Internet Explorer op de laptop om de internetverbinding te controleren.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha