HOE HEB een succesvolle relatie? 10 TIPS VERSLAG FRESHHOE HEB een succesvolle relatie? 10 TIPS VERSLAG FRESH

We weten dat vertrouwen, loyaliteit, eerlijkheid en al die dingen zijn belangrijk in een relatie, maar laten we terug naar de basis. Soms, wanneer het leven met iemand gedurende langere tijd, zelfs hoffelijk die zou uitstrekken tot anderen gaan uit het raam. Zoals ze zeggen: 'vertrouwdheid rassen minachting ", hier nemen we een frisse kijk op de echte geheimen van een succesvolle relatie en onderzoekt enkele van de basisprincipes die we vaak vergeten:

1. Vergeet en verjaardagen en jubilea te vieren

Na jaren van samen leven, het is echt belangrijk als je vergeet een verjaardag of jubileum? Nou, eigenlijk, ja, het maakt nogal wat! Natuurlijk zal je partner je vergeven, maar je vergeet of maak je relatie gelukkiger? Door zelf, het is gewoon een beetje fout, maar als je vaak vergeten belangrijke data, zal toevoegen aan de negatieve score en zal worden herinnerd, dus onze eerste en belangrijkste tip over hoe je een succesvolle relatie hebben, is - en zorg ervoor om te onthouden om verjaardagen te vieren en jubilea.


2. Vier uw romantiek en blijven tot vandaag

Vele paren doen te goed in hun relatie en stoppen aan de hand data met je partner, de uitgaven elke nacht in zijn pyjama voor een televisie. Dit is een van de grote fouten die niet nuttig voor liefde zal zijn. De partners in de relatie gelukkig en succesvol vaak blijven om uit te gaan, plezier hebben, doen verrassingen en geniet van dating elkaar, zelfs na lange jaren van het huwelijk, en dit is een van de belangrijkste ingrediënten van een succesvolle en gelukkige relatie en huwelijk.

3. Zorg voor je relatie met de familie van uw partner

Nog een tip over hoe je een succesvolle relatie hebben, is - koesteren uw relatie met de familie van je partner. Het is een feit dat als je trouwt je partner, trouwen hun familie, dus met het leven! Je kan zelfs in staat zijn om eens met uw schoonouders of je misschien niet eens als hun standpunten, maar het is de moeite waard om er alles aan om, in ieder geval, om vrede te bewaren met hen te doen. Uw partner niet kiezen voor zijn gezin en hij kan niet zomaar dumpen, dus het is veel makkelijker als je leert om te gaan met hen, en het is nog beter als het je lukt om ze oprecht lief.

4. Verwacht niet dat hij te genieten truc winkelen

Een ander geheim van hoe je een succesvolle relatie hebben, is - te begrijpen en te accepteren het feit dat mannen en vrouwen hebben vaak verschillende belangen. Verwacht niet dat je alles met elkaar delen. Waarschijnlijk heeft een hekel aan make-up of kleding winkelen en je haat voetbal of hockey, en het zou verkeerd zijn voor één van jullie te verwachten dat de andere persoon om te veranderen. Instemmen met de verschillende belangen en afzonderlijk na te streven, zodat u zowel gelukkig zijn.

5. Vergeet nooit dat je partner heeft een keuze

Als je denkt in de trant van 'niemand anders zou met hem te zetten', dan zou u in voor een koude kermis thuis. Na een relatie enige tijd hebben gehad, kunnen beide partijen beginnen te denken dat de dingen zijn gegoten in steen. Het is goed om te onthouden dat ieder van ons heeft een keuze, om door te gaan in een relatie of niet, maar op lange termijn relatie die kan worden, dus koester je liefde en koesteren wat je hebt.

6. Wees beleefd en respectvol

Nog een tip over hoe je een succesvolle relatie hebben, is - altijd beleefd en respectvol. Hoffelijkheid kost niets, maar het wordt vaak vergeten in een rapport. E 'plicht aan iedereen die aan een bepaalde klus te doen of zelfs om een ​​cadeau te kopen, dus vergeet niet om die magische woorden te zeggen, zoals' alsjeblieft 'en' dank u 'aan elkaar en laat je dankbaarheid, aandacht en waardering.

7. Wees realistisch in je verwachtingen

Elke relatie advies columnist zal je vertellen dat je ruw, evenals goed in een relatie kan verwachten, maar het is even belangrijk het erg saai om te accepteren! Je kunt niet naïeve liefhebbers voor het leven en je kunt niet verwachten dat elke dag een avontuur, dus je moet verwachten dat er veel dagen dat zijn heel gewoon zijn.

8. Vive la verschil! Leren om compromissen

Mannen zijn mannen en vrouwen zijn vrouwen, en de twee zijn duidelijk verschillend! We zijn niet van plan om stereotypen hier te zijn, maar zal de woonkamer blauw geschilderd en ze wil een roze bloemen, en dit is waarschijnlijk de reden waarom Magnolia is een populaire kleur voor coatings! Ze zullen beide hebben verschillende ideeën over alles, van het eten van wat de tuin eruit moet zien, en compromissen is vaak de enige weg vooruit.

9. Vind achter elkaar

Onze volgende suggestie over hoe je een succesvolle relatie is - toon uw liefde en zorg voor uw partner. Een succesvolle relatie is alles over romantiek en slaapkamer, het is een plek om te gaan als er dingen zijn niet recht. Of het nu iemand om ons een warme drank wanneer we een verkoudheid, of iemand om ons te vertellen dat het niet uitmaakt als het fout op het werk te gaan; dat alles wat we nodig hebben is iemand om er te zijn voor ons toen we ze nodig hebben.

10. Voor een beter of slechter

En onze laatste tip over hoe je een succesvolle relatie hebben, is - onthoud dat koppels gelukkig en succesvol zijn toegewijd aan de relatie met al onze harten en weet dat ze in het voor de lange termijn. Het kan soms slecht te krijgen, mensen baan verliezen, mensen ziek en mensen veranderen, maar de succesvolle relaties zijn niet gebouwd door mensen die stoppen met het moment dat de dingen een beetje 'hard.

Hoe maak je een succesvolle relatie te hebben? Elke andere tips? Voel je vrij om ze te delen in de commentaren hieronder.

Gelukkig blijven, om lief te hebben en bemind te worden!

(0)
(0)
Opmerkingen - 3
  1   2
Juli- 9, 2015 | 12:44:44 | later 2 uur

prachtige onderwerp helemaal, je gewoon een nieuwe reader opgedaan.

  0   0
Juli- 9, 2015 | 13:11:06 | later 3 uur

Ik denk dat dit een van de meest essentiële informatie voor mij. En ik ben blij dat het lezen van uw artikel. Maar het moet worden opgemerkt op een aantal algemene zaken, de site stijl is perfect, de artikelen is echt geweldig: D. Good job, cheers

  3   1
Juli- 9, 2015 | 15:29:49 | later 5 uur

Mooi bericht.

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha