HOE haargroei? 5 NATUURLIJKE PRODUCTEN VOOR HAAR GROEIHOE haargroei? 5 NATUURLIJKE PRODUCTEN VOOR HAAR GROEI

Heb je ooit je haar knippen kort en vervolgens spijt van vrijwel direct? Hebt u ooit gewenst dat u kon een duim groeien een dag, zodat u kunt experimenteren met alle kapsels die je kunt bedenken? Hair is een belangrijk onderdeel van ons zelfbeeld en als het niet zo snel of weelderig groeien, als we willen, we zijn klaar om alles te proberen om dit te veranderen. Het is belangrijk te weten wat de reden voor de zwakke groei of zelfs haren vallen. Het kan een vitamine bijvoorbeeld, zou vereisen betere voeding of het nemen van supplementen. Maar, als er geen medisch probleem gediagnosticeerd, kunt u proberen om uw haar te laten groeien van nature. Hier zijn een aantal all-natuurlijke middelen die u kunt gebruiken om uw haar te laten groeien. Vergeet niet, hoewel, dat er geen magische tonics of maskers; deze dingen hebben tijd nodig.

1. Balanced Diet

Zoals met alles wat te maken heeft met een deel van ons lichaam, dieet heeft een effect op de haargroei ook. Helaas zijn er geen voedsel dat de sluizen tweemaal zo dik en drie maal helderder, aangezien zij voorheen, maar er zijn voedingsmiddelen die zijn gevonden om de haargroei te bevorderen. Deze omvatten noten, vis, eieren, vlees, gevogelte en zaden. Kortom, het eiwit, omdat eiwitbronnen geven de vetzuren die je hoofdhuid gezond te maken en een gezonde hoofdhuid betekent gezond haar. Vlees en eieren met name ook erg goede bronnen van ijzer, en ijzer is essentieel voor de gezondheid van haar - soms haaruitval het gevolg van ijzertekort.


2. Uien

Een van de best bekende natuurlijke producten haargroei de ui. Niemand zei dat het zal helpen je haar te laten groeien geur van parfum. Het kan moeilijk zijn om je hoofd rond deze wikkelen, maar de uien zijn een echte schat. Helpen met meer dan een gezondheidsprobleem en het bevorderen van de haargroei. Hoe? Stimulering van de productie van collageen in de hoofdhuid bij topisch toegepaste ze bevatten zwavel en zwavel bevordert de productie van collageen. Collageen helpt het haar groeien. Het is zo simpel. En u dacht dat alle geuren zijn slecht. De manier om uien te gebruiken voor haargroei is net zo eenvoudig: knijp een beetje 'sap gehakte ui en masseer de hoofdhuid. Laat gedurende ten minste 15 minuten, daarna wassen je haar. Beste doen als je alleen thuis voor de hand liggende redenen. Kaal in het achterhoofd dat de geur van uien met je zou kunnen blijven voor een beetje 'van de tijd. We weten allemaal dat schoonheid vereist vaak een soort van offer.

3. Aardappelen

We blijven een beetje 'langer met groenten. Een andere goede natuurlijke producten voor haargroei is de aardappel. Immers, hebben we het over natuurlijke middelen en veel van deze natuurlijke middelen zijn in uw keuken. Dus aardappelen. Aardappelsap - dat is niet stinkende - helpt ook haar groeien als gevolg van de vitamines die het bevat en die worden vernietigd wanneer je ze koken. Deze vitamines zijn A, B en C, allemaal met een belangrijke rol te spelen in gezond haar. Dus wat je doet is rasp wat aardappelen, of zet ze in een centrifuge, als je die hebt, wrijf het sap in je hoofdhuid, laat het zitten voor 15 minuten, daarna wassen. By the way, als er een sap links, gebruiken voor een gezichtsmasker - deze vitamines zijn goed voor de huid van je gezicht zo goed! Het is niet alleen vitaminen, maar ook het zetmeel - een smoothing effect op de huid - gezicht en de hoofdhuid soortgelijke - en verzacht irritaties u heeft.

4. Kruiden

Als het gaat om natuurlijke behandelingen, kruiden zijn het eerste wat in je opkomt, en met goede reden. De meeste van de planten die we gebruiken in de keuken zijn ook ideaal voor een verscheidenheid van gezondheidsproblemen, waaronder haaruitval. Hier zijn enkele van de beste: rozemarijn, brandnetel en aloë vera. U kunt een kruidenolie te maken door een paar takken van verse rozemarijn in olijfolie, waardoor ze om te verblijven voor een week, daarna met olie, als een vorm van hoofdhuid. De olijfolie is goed op zich, maar de rozemarijn stimuleert de bloedsomloop, die op zijn beurt bevordert de groei van gezond haar. Zo heeft aloë vera gel, alleen toegepast. Ten aanzien van de brandnetel, is het bijzonder goed als je problemen met haaruitval. U kunt de truc opnieuw doen olijfolie - de noodzaak om de levende brandnetel drie weken met de olie te verlaten alvorens het te gebruiken, zelfs als - of gewoon koken een eetlepel gedroogde brandnetel in 500 ml water, en met de 'infusie het haar na het wassen te spoelen. Maak je geen zorgen, het heeft een sterke, aanhoudende geur. Giet een beetje 'op uw schoon haar, massage, zet dan weer een beetje' meer, en massage. Brandnetel is ook zeer geschikt voor het verwijderen van roos.

5. Eieren

Eieren zijn een van de gezondste voedingsmiddelen zijn er en het is een goede natuurlijke producten voor de haargroei. Vergeet de beschuldigingen dat cholesterol verhogen. Ze hebben niet het slechte cholesterol verhogen, en in ieder geval dit is irrelevant als het gaat om haar, want je zal het toepassen van de dooiers en blanken extern. Een van de beste maskers voor glanzend, sterk haar wordt gemaakt van eidooiers. Dat klopt - maar een paar eierdooiers, wreef op de huid van de hoofdhuid en toegepast langs de lengte van je haar. Laat het masker te blijven voor een half uur, dan afspoelen. Maak je geen zorgen verharding, als de dooiers opdrogen. Je kunt ze mengen met een eetlepel olijfolie voor een beter effect. Nu zijn blanken gebruikt in vrijwel dezelfde manier, maar er is een woord van voorzichtigheid nodig hier: moet je het masker van eiwit met koud water afspoelen, anders blanken bevriezen en je een probleem hebt op je handen, of liever in het haar.

Hoe om haar groei te bevorderen? Wat zijn uw beste tips en geheimen? Kent u een aantal andere natuurlijke producten voor de haargroei?

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha