HOE gezicht dunner? 8 BEAUTY TIPSHOE gezicht dunner? 8 BEAUTY TIPS

1) Hoe kunt u uw gezicht af te slanken contour?

Een van de makkelijkste en snelste manieren om uw gezicht er dunner is om het te schetsen. Neem een ​​matte bronzer of een ander product dat remodeling is slechts paar tinten donkerder dan je huid en toe te passen op bepaalde gebieden van het gezicht. Laat het me uitleggen: het gezicht ronding te minimaliseren is het noodzakelijk om de holte van je wangen te schetsen, dan, schaduw, die ervoor zorgt dat uw jukbeenderen opvallen creëren. Voor contouren, maken dat de beroemde "fish face" en schuif de kleur onder het jukbeen gebied, mengen in een cirkelvormige beweging; vergeet niet om wat kleur aan de zijkanten van de voorzijde schuiven, zodat dit kleiner lijkt en meng de contouren poeder in je kaak; toepassen van een lichte aanraking van de contouren van de schaduw op de zijkanten van de neus, zal dit je dunner kijken. Blending is fundamenteel en essentieel ingrediënt van succesvolle gezicht schetst; houden het mengen van het product, om de schaduwen naadloos en natuurlijk, zonder agressieve lijnen ook verkrijgen.

2) Voeg wat 'light

Na het succesvol afronden van de contouren van je gezicht, benadrukken wij uw jukbeenderen nog meer met de toevoeging van een beetje licht in sommige gebieden van het gezicht. Voor dit doel zullen we een markeerstift te gebruiken. Highlighter hulp toe te voegen dimensie toe aan je gezicht, waardoor het lijkt dunner, fris en helder. Breng een highlighter op de top van je jukbeenderen en werk naar boven, op weg naar de tempels. Veegt wat highlighter op de brug van de neus, goed, het mengen van het product zeer goed. U hoeft niet in de gaten dat het gezicht ziet er slanker en hebben meer diminutional?


3) Een vleugje blush

U kunt ook gebruik maken van een blos op je gezicht kijken dunner. Swipe beetje 'van kleuren blush roze / peachy lange appels van uw doelstellingen, werken op het product voor een tijdje' heffen en afslankende effect. Als u niet zeker weet waar de appels van je wangen, glimlach een beetje 'en u zult uw kleine pop appels nu zien!

4) De keuze van het kapsel rechts

Als u wilt maken van uw gezicht er dunner en minder rond, kan een goed kapsel en flatterend te helpen met dit probleem. Niet kiezen voor een kapsel dat te kort is, kunt u uw gezicht er te lang en zwaar; In plaats daarvan, ga dan voor lagen, halflang of lang haar knippen zal dat deel van je wangen en kin te verbergen. Om uw gezicht er minder rond, deel je haar aan de kant, zodat een deel van je gezicht wordt verborgen; Dit kapsel ziet er erg chique en elegant en, ook, helpt af te slanken je gezichtsvorm. U kunt ook proberen te doen een kant geveegd pony, zal helpen het frame van uw gezicht en maakt het dunner lijken; voorkomen barsten blunt cut op enige wijze, omdat meestal dit type kapsel heeft de neiging om de illusie van wangen breder geven.

5) Problemen Haarkleur

Als u wilt maken van uw gezicht er dunner, gebruik deze haarkleur truc: wist u dat donkere kleuren de neiging om slank het gezicht, terwijl de lichtere tinten maken het groter lijken? Nou, als je niet wilt radicaal veranderen je haarkleur, proberen om een ​​aantal hoogtepunten en lowlights maken. Lowlights moeten verschijnen in het deel het dichtst bij het gezicht, terwijl de lichtere tinten en verlichting in de buurt van de kroon kan worden gemaakt, waardoor dimensie geven aan je look en het maken van je gezicht lijken dunner.

6) Accessorize

Sommige accessoires, zoals lange oorbellen en kettingen wees in het centrum, kan helpen om de illusie van het kijken dunne gezicht te geven. U kunt ook proberen het dragen van een hoed met een beetje 'hoog kroon of gewoon het haar op geavanceerde kapsel met extra volume op de kruin - al deze trucs zullen je gezicht slanker lijken.

6) Vermijd gezwollen gezicht en gezwollen ogen

Gezwollen gezicht en gezwollen ogen kan uw gezicht ziet er een beetje 'meer rond, dus zorg ervoor om te voorkomen en te voorkomen dat deze ongewenste problemen. Vermijd het eten van ten minste 3 uur voor het slapengaan en drink niet te veel vocht voor het slapengaan. U kunt ook masseren uw gezicht en doen gezichts oefeningen om de bloedsomloop te verbeteren en maak je gezicht er dunner.

7) Gebruik een eyeliner

Oog make-up kan een verschil in de manier waarop je je gezicht vorm: het oog van een kat, bijvoorbeeld, zal de aandacht vestigen op de hoeken van de ogen, waardoor je gezicht verschijnen slanker en driehoekig. Als je niet wilt dragen eyeliner, oogschaduw donkere vervagen de kleur in de buitenste hoeken van de ogen, dus vergelijkbaar effect van slanker kijken gezicht verkrijgen.

8) vormen de wenkbrauwen "

De wenkbrauwen kan ook helpen om slanker te kijken gezicht te bereiken. Om dit te doen, verander je wenkbrauwen in een meer hoekige vorm en maken ze iets dikker en donkerder, zal het de aandacht vestigen op de top van het gezicht, waardoor je gezicht lijken dunner.

Wat is uw favoriete tips over hoe u uw gezicht er dunner? Voel je vrij om uw tips en gedachten delen in het commentaar hieronder.

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 6
  5   1
Juli- 15, 2015 | 16:39:20 | later 1 uur

maken gezicht slanker natuurlijk zonder enige truc gewoon proberen om het gezicht dunne instrument te gebruiken om u te helpen uw gezicht kleiner alleen proberen het product dagelijks.

  3   2
Juli- 15, 2015 | 20:41:06 | later 5 uur

Ik hou van de nuttige informatie in uw artikelen. Ik zal uw blog bladwijzer en laat hier weer regelmatig. Ik ben vrij zeker dat ik zal hier veel nieuwe leren! Veel geluk voor de volgende!

  2   2
Juli- 15, 2015 | 22:36:53 | later 7 uur

Geweldige site! I love it!

  3   1
Juli- 16, 2015 | 00:22:01 | later 9 uur

Bedankt voor al uw inspanningen op deze website. Mijn moeder houdt opzij zetten de tijd voor het onderzoek, en het is gemakkelijk te zien waarom. De meesten van ons weten alles over hoe overtuigend doen geheim onbetaalbaar via uw website en ook het verhogen van de bijdrage van sommige anderen op dit idee en onze favoriete prinses wordt steeds opgeleid veel '. Profiteer van de rest van het jaar. Ze zijn bezig met een fantastische job.

  1   0
Juli- 16, 2015 | 06:00:20 | later 15 uur

Weet je echt je spullen ... Carry op de goede run! "

  2   0
Juli- 17, 2015 | 09:26:35 | later 1 dag

Prachtige suggesties, bedankt voor het delen

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha