Hoe gelukkig te zijn en te blijven gelukkig? Vijf puntenHoe gelukkig te zijn en te blijven gelukkig? Vijf punten

Geluk - we willen en we kunnen niet zonder. Om een ​​of andere reden hebben de meeste van ons hebben de neiging om veel meer aandacht besteden aan de slechte dingen die gebeuren met hen, die de goede dingen. Het is niet dat de meesten van ons zijn pessimistisch, het is waarschijnlijk vanwege de slechte dingen die ons overkomt kan veel gemakkelijker worden omgezet in een waardevolle les. Maar we kunnen veel leren van de gelukkige tijden, toch? We kunnen leren om meer van deze en hoe te genereren om ons perspectief op het leven veranderen om het beter te maken. Hier zijn nog enkele tips op basis van uitgebreid wetenschappelijk onderzoek. Wetenschappers willen geluk studeren. Immers, het is het belangrijkste voor iedereen.

1. druk

Je zou denken dat je gelukkiger zou zijn als je minder werk had, maar blijkbaar is dit niet het geval is. Mensen zijn drukker mensen gelukkiger. Er is echter iets van een vangst. Dit geldt alleen voor mensen die zich in banen die zij genieten. Het is een fluitje van een cent, echt - als je iets wat je wilt doen, de tijd vliegt en het voelt niet zo moe en gestrest, zoals wanneer je moet dingen die je haat te doen. Dit kan geven u wat stof tot nadenken en misschien leiden tot een aantal veranderingen, kon het niet? Vooral als je bedenkt dat je veel meer kans om succesvol te zijn als je iets wat je wilt doen.


2. Hou van jezelf

Nog een tip over hoe om gelukkig te worden is om te leren van jezelf te houden. Je kunt een leven niet besteden aan het zoeken naar geluk dat afkomstig is van buiten jou. Ten eerste, de wereld is niet uw dienaar. Ten tweede, ze echt verdienen alle liefde die je kunt geven. Dus hoe kan je stoppen te dringen op uw fysieke onvolkomenheden of elke kleine fout die je gemaakt. Wat is het punt? We zijn mensen, we maken allemaal fouten. Dan degenen onder ons die weten hoe blij om op te staan ​​en verder te gaan zijn. Er zijn allemaal onvolmaakt, ja, zelfs de beroemdheden wier foto's zuchten over, die je keek net als dat. Voorbij de onvolkomenheden, maar het is ook vol interessante eigenschappen. Focus op die, die steeds meer onvolkomenheden.

3. Refocus

Volgende tip over hoe om gelukkig te worden is om je focus te veranderen. De meeste van de tijd voelen we ons ongelukkig omdat we zo gefocust op onze problemen, dat we zijn gewoon niet in staat om iets anders dan ze te zien. Waarom niet proberen te veranderen deze richten een beetje? Denk aan alle mensen die in slechtere omstandigheden en ondanks dit, een aantal van hen slagen om een ​​optimistische kijk op de dingen te behouden. Zie? Het is niet onmogelijk, maakt niet uit hoe ernstig uw problemen zijn. Als je erover nadenkt, is er maar één ding dat niet kan worden opgelost en dat is de dood. Afgezien van het, alles, letterlijk alles is opgelapt. Dat, onder andere, het omvat de dood van een relatie, dus als je gaat door een moeilijke breuk, proberen te accepteren dat het voorbij is, in plaats van te denken aan manieren om terug te krijgen. Als het niet was bedoeld om te worden, het was niet bedoeld om te worden en je bent klaar. Uw ideale partner is in uw toekomst.

4. Laat de bar

Een gegarandeerde manier om ongelukkig te worden en te blijven ongelukkig is om alles te willen, in plaats van worstelen om alleen die dingen die je realistisch kunt krijgen. In staat zijn om te aanvaarden dat waarschijnlijk nooit wonen in een gebouw met 50 kamers zal je veel gelukkiger te maken, dat als je tijd te investeren in de studio klagen dat je deelt met een vriend. Waarom niet een nieuwe baan hebben, beter betaalde en in plaats daarvan het geld om te verhuizen naar een grotere plaats? Stel jezelf realistische doelen is een sleutel tot geluk. Wees tevreden met wat je al hebt is een andere. En hier is een interessant ding: de meer realistische uw doelen, hoe groter het risico van mislukking, heb je er ooit over nagedacht? Het resultaat: je voelt ongelukkig omdat u niet, ook al is het gezond verstand zou hebben gezegd dat het faillissement was de enige logische uitkomst. Misschien is het wel, eigenlijk, maar je hebt gekozen niet te luisteren. De volgende keer doen. In het kort: Ik wil wat je kunt krijgen, anders zul je nooit krijgen wat je wilt.

5. Neem de teugels

Psychologen die geluk studeren hebben ontdekt dat mensen die het gevoel hebben dat ze controle hebben over hun leven aanzienlijk gelukkiger zijn dan die van ons, die door het leven gaan met het gevoel dat alles uit hun handen. Natuurlijk kan niemand alles wat er gebeurt om hen te controleren. Degenen die proberen om dit te doen zijn controlefreaks meestal aangeduid en worden veel meer benadrukt dan de rest van ons. Echter, we zijn hier niet praten uitersten. We praten over wat u kunt controleren, zoals het kiezen van een baan of een relatie. In feite, met uitzondering van het weer en de meeste andere mensen, je kunt alles controleren, want je hebt een keuze in ieder geval, elke dag. By the way, terwijl u de teugels van je leven in je handen, het zou verstandig zijn om de ergste van alle vragen te vergeten: "Wat zullen de mensen zeggen:" Dit is zeker niet iets wat je moet zorgen te maken over, eerlijk gezegd. Heb je ooit denken over wat andere mensen weten niet dat ze aan het doen zijn en waarom? Nee?! Precies, dus geen zorgen te maken over wat mensen zullen zeggen.

Hoe om gelukkig te zijn en gelukkig blijven? Wat zijn uw beste tips?

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha