Hoe gebruik Lipton Green Tea voor Weight Loss?Groene thee is een gezonde drank dat het lichaam en geest verfrist. Het heeft verschillende voordelen als deze drank houdt je lichaam fit en slank. Het bevat polyfenolen die helpen om vet te verbranden. Het is ook een concentraat van antioxidanten die blokkeert de omzetting van ingenomen calorieën in vet.

Groene thee heeft een belangrijke rol in het metabolisme efficiënt. Er is geen twijfel dat groene thee zit vol met voordelen voor de gezondheid! Het is een natuurlijk middel voor gewichtsverlies. Er zijn verschillende merken van groene thee op de markt. Het is zeer belangrijk om het juiste product te kiezen. Lipton Green Tea is een dergelijk product dat relatief goedkoop en zeer effectief.


Lipton Green Tea voor Weight Loss

Via pinterest

Lipton Green Tea is eenvoudig, zuiver en heerlijk. Het is gemaakt met de fijnste bladeren in de wereld. Er zijn vele variaties van groene thee Lipton als 100% natuurlijke groene thee (groene thee base), bosbessen granaatappel, citroen ginseng, munt, cafeïnevrije honing citroen, passievrucht en jasmijn etc.

Hoewel al deze varianten zijn goed en effectief is, zal ik de basis Lipton groene thee bespreken in dit artikel. Deze groene thee flavonoïden biedt om ons lichaam dat gewichtsverlies bevordert. 8 fl oz portie van groene thee Lipton biedt 150 mg flavonoïden. Heeft 0 g vet, 0 mg natrium en 0 g koolhydraten, zelfs als in staat om 35 mg cafeïne verschaffen per portie.

Je Lipton Green Tea goed voor gewichtsverlies?

Laat me je vertellen nu over een aantal van de voordelen van groene thee Lipton voor gewichtsverlies:

Helpt het lichaam om meer vet te verbranden. De variant van groene thee met honing en granaatappel is een betere keuze voor gewichtsverlies. Maar alle varianten hebben bijna dezelfde impact op ons lichaam

Het is gemaakt van 100% natuurlijke bladeren. Dit betekent dat er nog geen items op dit moment in chemisch behandeld, zorg ervoor dat in uw dagelijkse regime op te nemen.

Drink 2-4 kopjes groene thee Lipton in een dag is veilig en helpt je gewicht te verliezen in een sneller tempo.

Zoals gezegd, wordt beschouwd als een centrale anti-oxidant. Daarom neigt de omzetting van energie of calorieën geconsumeerd vet blokkeren. Dit blokkeert de opslag van vet en de productie in ons lichaam. Dit voorkomt dat automatische overmatige gewichtstoename.

Er zijn ook enkele rustgevende natuurlijke aanwezig in dat helpen verlichten van stress en het verbeteren van de stofwisseling. Dit bevordert gewichtsverlies en helpt om uw conditie en gezondheid te behouden.

De bovenstaande zijn enkele voordelen van groene thee voor gewichtsverlies. Nu laat me je vertellen de werkwijze voor het bereiden en drinken van thee Lipton groene, zodat u kunt profiteren van maximale voordelen van.

Dingen die je nodig hebt:

Green Tea Lipton (elke variant)

Heet water

Instructies:

Giet 6-8 ml water in een theepot en kook

Neem een ​​glas individu en zet 1 of 2 theezakjes Lipton groen in het

Giet kokend water op het

Verlaat infuseren minstens 2 minuten. Hoe langer je laat steile, zal de release van gezonde verbindingen groter zijn

Uw Lipton groene thee is klaar. Als u wilt, kunt u ook voeg een paar druppels citroensap of een lage calorie natuurlijke zoetstof aan het.

Enkele tips en waarschuwingen Als voor het verlies van Lipton Green Tea Weight:

Streven om minstens 2-4 kopjes groene thee per dag drinken Lipton

Als de dagelijkse regime biedt een training of ga naar de sportschool, probeer dan een kopje groene thee Lipton 1 uur genieten voor de training sessie.

'S morgens en' s avonds zijn de beste tijden om deze smakelijke drank te drinken.

Probeer een paar zakken van Lipton groene thee in een plastic zak mee te nemen. De meeste kantoren, clubs en andere centra conventionele verdelers warm water of koffie die kan worden gebruikt door alle. Probeer om groene thee daar te maken.

Als u regelmatig groene thee drinken om gewicht te verliezen, moet u voorkomen dat het eten van te veel verwerkt, vetrijke of levensmiddelen met veel suiker. Deze kunnen de voordelen ontkennen.

Laat een reactie hieronder als je hebt gevonden het nuttig.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha