Hoe gebruik Lemon om zich te ontdoen van roos te krijgen?Getty

Citroensap is bewezen om op natuurlijke wijze te ontdoen van roos te krijgen. En 'citroenzuur helpt bij het bestrijden van roos uit de wortels van de haarzakjes. Hier zijn een aantal goede technieken voor het verwijderen van roos met citroen. Voor meer informatie over hoe om roos te verwijderen kiest u een van de volgende methoden die meer geschikt is voor jou te leren. Zien dat de ingrediënten hebben geen negatieve reactie op u en volg die methode regelmatig.

Kokosnootolie:

Getty


Verhit de kokosolie in indirect vuur en neem het vervolgens naar buiten. Doe 2 eetlepels vers citroensap en masseer de hoofdhuid. Laat deze op je haar gedurende 15 minuten voor het wassen af. Doe dit regelmatig voor minstens 2-4 keer per week om roos langzaam maar effectief te verwijderen.

Citroenplakken:

Shutterstock

plakjes citroen kan direct worden gemasseerd op de hoofdhuid om roos te verwijderen.

Hazel Olie:

Een indirect vuur, meng 1 eetlepel olijfolie en citroensap, ongeveer 1 eetlepel toverhazelaar en dit mengsel toe te passen met behulp van hete cirkelvormige massage op de hoofdhuid. Na ongeveer 20 minuten voordat het af te wassen.

Azijn:

4 eetlepels cider azijn en 2 eetlepels citroensap is een uitstekende remedie voor roos. Geen behoefte aan. Meng beide en toe te passen met een watje op de hoofdhuid. Dit zal helpen bij het verwijderen van roos bij regelmatig gebruik en voortgezet.

Orange Peel:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door fdecomite

Mix sinaasappelschillen en citroensap tot een pasta en toepassen op de hoofdhuid. Na ongeveer 20 minuten voor het spoelen.

Zure kwark en honing:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Rebecca Siegel

Een mengsel van 1 waterige consistentie touw gemaakt met zure wrongel, citroensap en honing is een geweldige manier om zich te ontdoen van roos. Houd het op voor ten minste 20 minuten voor het spoelen om roos te verwijderen. Gebruik 2-3 keer per week.

Thee:

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door mincus

De thee is een geweldige manier om zich te ontdoen van roos. Maak een dikke consistentie thee door toevoeging van ongeveer 2 eetlepels thee poeder in een half glas water. Houd het deksel gesloten en vervolgens zeef het mengsel dikke consistentie. Gebruik 1 theelepel citroensap en roer. Terwijl het nog warm maar niet heet (anders hoofdhuid branden), passen deze oplossing met een watje op de hoofdhuid en laat gedurende 15 minuten. Spoelen met kraanwater.

Zaden Hay Grieks:

Droog poeder van de zaden hooi Griekse en citroensap kunnen worden gemengd en toegepast op de hoofdhuid in de verhouding van ongeveer 1 eetlepel poeder 1 eetlepel citroensap. Van toepassing op de hoofdhuid voor ongeveer 20 minuten en dan kun je het af te wassen.

Hot Oil Treatment:

U kunt een hete olie behandeling met castorolie, kokosolie en citroensap respectievelijk 1 eetlepel gemengd in de verhouding van 1 eetlepel 2 eetlepels doen en passen dit met cirkelvormige massage op de hoofdhuid. Bewaar deze afgesloten met een vochtige handdoek warm voor ten minste 20 minuten voor goede resultaten.

Spoel:

Getty

Om de beste resultaten om zich te ontdoen van roos met citroen is belangrijk om deze stap te voltooien. Meng het citroensap 4tbsp om een ​​kopje water en het gebruik van deze oplossing als de laatste spoeling. U kunt een van de bovenstaande trucs gebruiken om zich te ontdoen van roos voor een goede te krijgen. Maar vergeet niet om regelmatig te volgen op zichtbare effect.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha