Hoe gaat uw dieet en eetgewoonten van invloed je nagels?Shutterstock

Nagels veel gesproken over hoe u zorg voor uw gezondheid. Als uw nagels zijn zwak, broos en breken te vaak, dan is het geen goed teken, als gevolg van hoe je lichaam is ongezond. Ongezond lichaam is ook een teken van slechte eetgewoonten.

Dus hoe voeding invloed op de nagels? Met goede eetgewoonten, kan je nagels sterker en gezonder te worden?


Om dit te begrijpen, moeten we eerst begrijpen wat zijn de nagels.

Wat zijn je nagels?

Wat zijn de nagels en waarom daar? Wat zijn ze gemaakt?

Nagels zijn ontworpen om onze vingertoppen te beschermen. Ze zijn gemaakt van dode cellen in de vorm van een plaat die zich vanaf de binnenzijde van de vinger aan de buitenrand. Deze dode cellen zijn gemaakt van keratine eiwitten die aan onze vingers over het nagelbed. Het delen van een vingernagel kan worden onderverdeeld in de nagelplaat, nagelbed, nagelmatrix, nagelriem, en vrijboord.

Het nagelbed is het deel van het uiteinde van de vinger die wordt geplaatst de belangrijkste nagel. Deze nagel geplaatst op het bed staat bekend als de nagelplaat. Het deel van de nagel die aan de vinger bevestigd is binnen de matrix nagel, het enige deel van de spanning van de nagel. Cuticula is er een die voldoet aan de matrix en stevig vast houdt en beschermt de matrix van ziektekiemen. En het deel dat buiten vrij groeit bekend als de vrije rand van de nagel.

Nagel Samenstelling:

Nagels zijn gemaakt van keratine, die zwavel bevat. Ze bevatten ook water en zuren, welke lagen op de nagels vormen. Dus als de persoon niet genoeg water drinken of uitdrogen, nagels schil. Gebrek aan zwavel in het lichaam impliceert nagels ongezond.

Componenten voedsel voor nagels:

Toevoeging van mineralen en andere stoffen zoals zwavel en biotine, die meestal wordt gevonden in eieren, zuivelproducten, vis en vlees, etc., kan bijdragen tot de sterkte van nagels verbeteren. Deze voedingsmiddelen maken de flexibele nagels, evenals het verhogen van hun groei. Walnoten en zalm staan ​​bekend om glans te bieden, terwijl eiwitten verhogen de gezondheid van nails.So zijn best om de nagels voedsel dat recht is voorzien.

De conditie van uw nagels kan ook vertellen ook een paar gezondheidsproblemen.

  • Horizontale ribbels in de nagels duiden gezondheidsproblemen eerder, ziekten en infecties.
  • Verticale ribbels geven slechte voeding. Als je eet veel junkfood, kunt u deze te ontwikkelen.
  • Bleke nagels duiden bloedarmoede.
  • Als u calcium tekort, dan is de nagels zijn waarschijnlijk te breken.
  • Als u witte vlekken op de nagels, dan heb je een tekort aan zink.

Wat u moet opnemen in uw dieet:

Zie pagina auteur, via Wikimedia Commons

  • Ga voor vlees, vis, kip, noten en zaden. Voeg de eiwitten aan uw dieet om die hoeveelheid calcium op te bouwen. Dit zal de nagel onder de cuticula te voeden.
  • Als je vegetarisch bent, voeg dan calcium en biotine of B-complex, vitamine C en E aan uw dieet dagelijks.
  • Zorg er ook voor om veel water te drinken elke dag, terwijl u de nagels kunt opslaan broos worden.

Verlaat die slechte gewoonten van roken en alcoholgebruik als je niveaus van zink zijn uitgeput in het lichaam. Vermindering van de stress zoveel mogelijk.

Nail Groei:

Groeicyclus Nagels is erg traag en is afhankelijk van factoren zoals leeftijd, geslacht en gezondheid enz nagels van de duim en de pink groeien trager dan de andere nagels. Middelste vinger nagel groeit het snelst, terwijl de index nagel komt volgende. De derde snelst groeiende nagel is de nagel ringvinger. De nagels van uw dominante hand sneller groeien dan de andere.

Als u wilt uw nagels groeien sneller, dan kunt u masseren en spijker ze typen oefening, spel, spelen elk instrument etc.

Vergeet niet om onze post over hoe je nagels groeien sneller lezen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha