HOE flirten met TEKSTBERICHTEN? 8 TIPS FlirtenHOE flirten met TEKSTBERICHTEN? 8 TIPS Flirten

Nu, toen bijna iedereen heeft een mobiele telefoon, flirten is nog nooit zo eenvoudig geweest. Flirten door tekst leuk, makkelijk, en wanneer u het nodig te zijn, kunnen perfect discreet zijn. Een eenvoudig tekstbericht kan zo veel zeggen in een paar seconden. Zorg ervoor dat u de juiste boodschap te krijgen, je kunt het niet terug te nemen, hier zijn onze acht tips over flirten met SMS-berichten:

1. Houd het simpel

Een van de eenvoudigste tips over hoe te flirten met tekstberichten is - houd het simpel! Een tekst moet kort en to the point zijn. Houd het licht, houd het leuk en niet vergeten het doel is om een ​​antwoord te krijgen, en ten slotte naar de ontvanger van de tekst zelf te praten.


2. Maak je geen zorgen over al interpunctie

U kunt de tekst 'maagdelijke' zien aan de manier waarop hun teksten te lezen, het is als een formele brief. In flirterige texting minder is meer, en je hoeft niet alle juiste interpunctie nodig en grammatica formeel om uw boodschap. Neem het niet te serieus te nemen uw teksten. Speels en improviseren.

3. Wees bereid om het gesprek voort te zetten

Er zijn geen vaste regels over hoe lang het duurt om te reageren op een tekst en we leven in het tijdperk van instant communicatie. Draai je flirterige tekst in een gesprek door snel te reageren en het verhogen van de inzet een beetje 'met elk antwoord. Maar maak je geen zorgen als je niet direct kunt beantwoorden, niet een race!

4. Zorg ervoor dat u deze sturen naar de juiste persoon! LOL

Een andere belangrijke tip over hoe te flirten met tekstberichten wordt - zorg ervoor dat je te sturen naar de juiste persoon. Double check voordat u op te sturen! E 'al gebeurd voor mij om te schrijven: "Hey baby, gaan we vanavond ?! 'En ik naar de accountant, in plaats van het verzenden van het naar mijn vriend. Gelukkig is de accountant had een gevoel voor humor. Je zou niet de eerste persoon die een flirterige tekst naar het verkeerde nummer verzonden.

5. Niet ongeduldig

Nog een tip over hoe te flirten met tekstberichten is - niet ongeduld tonen. Als je niet een antwoord te krijgen meteen, dus geen paniek en niet doen wat ze een dubbel tekst noemen. De andere persoon misschien wel bezig, en als je sms te houden, zal het niet flirterig zijn, kan het vervelend worden. Wees ervan bewust!

6. Getting flirterige

Als u wilt in de 'slechte' met uw tekstberichten te krijgen, subtiliteit is de naam van het spel en een snufje is veel meer verleidelijk, een scherpe commentaar wanneer u begint om persoonlijk te krijgen. Bouwen langzaam naar de tekst speels en flirterig en zorg dat ooit zou kunnen worden genomen in leuk, als je de persoon verkeerd ingeschat.

7. Denk na voordat je post

Een van de grote voordelen van tekstberichten is dat je de tijd om na te denken over wat je wilt zeggen. Neem de tijd, u slechts een paar woorden om het te laten tellen, maar met een beetje 'van het denken, kun je het geestig, verleidelijk te maken en ervoor zorgen dat de reactie die u wilt.

8. je geen zorgen over het steno sms

Maak je geen zorgen, als je niet weet wat de 'LOL' van 'CU 2nite', niet om een ​​expert te zijn in sms te flirten, enkel u uw woorden te gebruiken en veel plezier!

Hoe te flirten met SMS-berichten? Voel je vrij om je eigen tips flirten in de commentaren hieronder te delen.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 4
  3   1
September 1, 2015 | 03:31:21 | later 5 uur

Wow eigenlijk gewoon wilde ik zeggen dat ik ben verliefd op deze site!

  2   1
September 1, 2015 | 07:02:46 | later 8 uur

Tips geweldig! Zeer creatief, nu wil ik meer flirten 😀

  3   2
September 1, 2015 | 09:57:09 | later 11 uur

Goede site!

  4   2
September 1, 2015 | 17:04:29 | later 18 uur

Goede tips! Ik hou van flirten toch: p

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha