Hoe Fire Aardewerk in een houtvuurKoken of bakken van klei creaties moet een high-tech niet. Afvuren van aardewerk in een houtvuur is een oude praktijk die is gemoderniseerd met de bouw van ovens; Het kan echter nog steeds beoefend in zijn eenvoudigste vorm. Het gebruik van putten met een lage bakken van de klei is een traditie van volkskunst, waar het land is de oven. Het hout is de brandstof en de resultaten zijn onvoorspelbaar en mooi.

Bereid uw creatie van klei ruim van tevoren van de dag van het koken. Laat stukjes klei drogen voor minstens een week, misschien meer afhankelijk van de vochtigheid. Zorg ervoor dat het werk van klei volledig droog is voor de ontploffing. Natte klei zal barsten of exploderen. Houd uw ontwerpen eenvoudige kuil voor het koken van fijne details zonder uitstekende van het oppervlak.

Een gat graven rechthoekige 3-4 meter diep en een lengte die geschikt is voor de hoeveelheid goederen die u opneemt. Richt de put met de lange zijde evenwijdig aan de windrichting. Dit is belangrijk omdat je wilt een cross-project binnen de put te moedigen.


Doe 8/4 inch zaagsel op de bodem van de put. Steenzout, kolen gemalen en gestoffeerde krant kan deze laag worden toegevoegd voor diverse effecten op de afgewerkte onderdelen.

Leg uw artikelen klei op de top van het zaagsel.

Crumple krant en zet 12 centimeter van dit materiaal op de top van uw klei stukken.

Vul het gat met droog brandhout, totdat het wordt opgestapeld in de put.

Ontsteek het vuur op verschillende plaatsen.

Laat het vuur brullen gedurende 15 tot 20 minuten.

Bedek het gat met de gegolfde stalen: Overlap elk stuk waarin ze elkaar ontmoeten.

Plaats sintelblokken op de uiteinden van de golfplaat om ze stabiel.

Gebruik de 6 - 8 voet stalen staaf naar de korte zijden van de paal te heffen. Prop deze staven door de as blokken. Dit zal het project noodzakelijk is te vergemakkelijken.

Laat het vuur branden vier tot 12 uur. Als je het vuur aan te maken bij zonsondergang, zal de hele nacht branden.

Download je artikelen klei toen de brand volledig is afgekoeld, een andere dag op zijn minst.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha