HOE ER TE KOMEN een betere houding? 9 Tips en trucsHOE ER TE KOMEN een betere houding? 9 Tips en trucs

Office werk, kan geen oefening en voortdurende vermoeidheid ernstige gevolgen hebben voor de gezondheid, met name op de rug. We niet vaak denken, in feite, de meesten van ons alleen maar beginnen om aandacht te besteden aan dit deel van hun lichaam wanneer het begint te kwetsen. De waarheid is echter dat voordat u begint met het verzorgen van onze houding, hoe lager het risico van eindigend verlamd op oudere leeftijd. Dat is niet overdreven, door de manier waarop. Houding kan beïnvloeden bloedsomloop, ademhalingspatronen en, vandaar, een aantal andere zaken. Hier zijn enkele tips over hoe u uw houding te verbeteren:

1. Stretch

Die office banen die we gesproken over een van de grootste vijanden van je houding. Je zit, je een computerscherm vast en dat, in principe, vergeet te bewegen. Doe jezelf een herinnering: opstaan, rekken en bewegen voor een paar minuten per half uur. Terwijl je zit, kunt u de oefening Penguin doen: Raak je schouders met je handen en begin met het heffen en neerlaten van de ellebogen. Merk op hoe je rug rechtzetten? Slechts 30 seconden is voldoende.


2.

Hoe kan ik een betere houding te krijgen?

Krijgt een staande receptie

Als je jezelf niet kunt vertrouwen om op te staan ​​om het half uur - na al zou een ongewenste afleiding zijn als je werkt aan iets dat veel concentratie vergt - hebben een staande receptie, deze zijn al op de markt. Met een staande receptie zul je in staat om te bewegen tijdens het werken, het verdienen van veel en niets, behalve je een slechte houding te verliezen. Oké, je kunt pauzes te zitten van tijd tot tijd, niemand wil een steunpilaar imiteren voor acht uur per dag.

3. Verzorg je voeten

Dit betekent niet dat het wassen en hydraterende, het betekent iets veel belangrijker: die zich op hun recht. De meesten van ons hebben de neiging om meer gewicht op je hielen, het kwetsen van zijn voet. Het grootste deel van het gewicht moet worden op uw tenen, en voor een goede houding, moet zo ver weg als de lengte van de schouder. We hebben niets goeds te zeggen over hoge hakken, helaas. Te dragen, maar de tijd nemen om op blote voeten lopen als je de kans krijgt.

4. problemen het hoofd positie

Een manier om te controleren of uw houding correct is om te zien waar uw oren zijn in relatie tot je schouders. Als je zijn uitgelijnd, dan bent u zitten of staan ​​goed. Als uw oren vooruit, dan is de houding verkeerd. Dit kan worden opgelost met een eenvoudige oefening: De daling van de kin en weer terug, alsof je probeert te houden aan haar keel. Houd deze positie gedurende vijf seconden. Als je het tien keer per dag, de spieren van de nek flexibeler en je houding verbetert.

5. Let op uw rug

Zitten is een goede manier om ervoor te zorgen dat u handhaven van een goede houding, maar kan moeilijk zijn om een ​​gewoonte te maken, vooral als je zijn gewend om te buigen naar uw bureau. Dus, hoe je een betere houding te krijgen? U kunt gebruik maken van ondersteunende hulpmiddelen te maken, zoals een lendensteun kussen of een wig te vervoeren. Ook deze oefening: beweeg je schouders naar beneden en terug te duwen, dan strek je ellebogen naar de zijkanten van je leven.

6. knieën Vragen van de positie, als het gaat om een ​​goede houding

Vergeet je benen kruisen. Houd beide voeten op de vloer met je enkels in de voorkant van de knieën. Bovendien moet de knieën ofwel niveau of onder de heupen. Te moeilijk? Nou, niet nodig om deze positie gedurende de dag te houden. Vergeet niet wat we u verteld om op te staan ​​en regelmatig bewegen? Dit is precies wat chiropractors aanbevelen als een gezonde zithouding.

7. Yoga en Pilates

Hoe kan ik een betere houding te krijgen? Probeer yoga of Pilates oefeningen. De sterkste spieren in je lichaam zijn degenen die aan de zijkanten, maar als je niet uitoefenen, zullen ze verzwakken en de invloed op de houding. Yoga of Pilates zijn twee goede manieren om deze spieren in goede conditie te houden. Als u in goede vorm, zullen ze je rug beter te ondersteunen en zal leiden tot een betere houding. Bovendien, yoga en dergelijke oefeningen zijn gunstig voor het gehele lichaam en helpen om spanning te verminderen, hetgeen een factor die bijdraagt ​​aan een slechte houding.

8. Oefen je evenwicht

Hier is nog een geweldige tip over hoe je een betere houding krijgen - neem de hoge hakken uit en lopen op een strand of in het bos. Elke oneffen oppervlak zal doen. Het doel is om een ​​comfort van gladde oppervlakken we gewend zijn te krijgen en daag je voeten een beetje '. Op deze manier oefent ook je hele support systeem: enkels, knieën, heupen, en ja, de achterkant. Dit zal ook de coördinatie te verbeteren, vooral als je het op blote voeten doen, omdat de zenuw-receptoren in de zolen van de voeten brengen de signalen afkomstig van de vloer duidelijker.

9. Wees geduldig

Slechte houding ontwikkelt zich niet meer dan een week en het verklaart dat het net zo lang zal duren. Dat is het slechte nieuws. Het goede nieuws is dat alles kan worden opgelost, zo lang als je snel vangen. U kunt proberen overleg met een arts om te zien wat het probleem is - er zijn veel problemen houding als er mensen zijn, zelfs als ze betrekking hebben op dezelfde lichaamsdelen. Het ding om te onthouden als je besluit om het alleen te doen: om, stretch bewegen en niet onderuit.

Hoe kan ik een betere houding te krijgen? Elke andere tips?

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha