Hoe een Wired Ribbon Kerstman maken

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
April 1, 2015 Admin Vakantie 0 0


Wired lint heeft een plaats in vele ambachtelijke industrieën gevonden. Van bloemstukken voor hoedenzaak en zelfs vakantie d cor, metalen band is een veelzijdig materiaal. Volgens Burton en Burton, het vermogen van de metalen strook te buigen wordt de tape gemakkelijk te gebruiken. U kunt een tape van Santa bedraad in ongeveer 30 minuten. Het gemak van deze bedrade lint van Santa project is goed geschikt als een klasse of vaartuig kind-georiënteerd, alsmede een handwerkbeurs nietje.

Vouw zes stukken van wit metaal meten van band 1 cm breed en 6 cm lang met de helft. Draai de uiteinden tot zes cycli van lengte 3 centimeter te vormen.

Plaats een lus op een vlakke ondergrond. Voer een lus naar de linkerkant van de eerste ronde met de uiteinden enigszins overlappen. Lijm de uiteinden met een lijmpistool. Plaats een cyclus voor de rechterkant van de eerste cyclus met de uiteinden enigszins overlappen. Lijm de uiteinden aan elkaar.


Plaats een cyclus voor de rechterkant van het circuit naar rechts, met de uiteinden enigszins overlappen en aan elkaar gelijmd. Plaats een cyclus voor de linkerzijde van het linker circuit, met de uiteinden overlappend en aan elkaar gelijmd. Plaats de laatste cyclus naar de rechterkant van het circuit naar rechts, met de uiteinden enigszins overlappen. Lijm samen. Dit is de baard bedrade lint.

Lijm een ​​grote roze pompon op de bovenkant van de uiteinden van de gedraaide tape witte baard bedraad. Dit is het gezicht van de kerstman.

Lijm katoenen ballen rond de roze pom-pom naar Santa baard en haren vormen.

Wikkel een stukje van 1 inch breed en 14 inch lang metallic rood tape rond een potlood om een ​​spiraal te vormen. Verwijder de pen en gebruik de vingers te vergroten onderzijde van de spiraal spoel een cirkel met een diameter van 2 cm te vormen. Blijven de spoelen uitbreiden boven de 2 inch cirkel, vormen geleidelijk afnemende cirkels met je vingers als je aan het einde van de spiraal lint bereiken. Wanneer u klaar bent met het eruit ziet als een springveer met een brede bodem, een zeer kleine rol bij de bovenkant. Dit is de hoed van de Kerstman.

Lijm de onderkant van de hoed van de Kerstman op de bovenkant van het hoofd roze pom-pom katoen bedekt. Als je niet van de spiraal, elastische uiterlijk van Santa Claus hoed, vul het met katoenen ballen rood. Rode katoenen ballen kunnen worden gekocht bij winkels apotheken, supermarkten en korting op een seizoensgebonden basis.

Lijm de kleine witte pompon aan de bovenkant van de spiraal hoed van de Kerstman.

Lijm twee googly ogen op zijn plaats op de roze pom-pom gezicht van de kerstman. Als u wilt, kunt u een zwarte stift gebruiken om een ​​punt aan zijn neus en mond te maken. Googly ogen kunnen worden gekocht bij ambachtelijke winkels en korting.

Vouw een 1-inch breed en 8 cm lang stuk wit metalen strip in de helft. Iets draai de uiteinden. Lijm de uiteinden gedraaid aan de achterkant van de roze pom-pom Santa's hoofd/gezicht. Hang de band uit Santa Wired lint op uw kerstboom, of als een seizoensgebonden decoratie. Een bedrade lint kerstman kan ook worden gebruikt als versiering gift.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha