Hoe een trage computer en programma's vast te stellen op de achtergrond actief

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 12, 2015 Admin Computer 0 2


Na verloop van tijd, als gevolg van een langdurig gebruik, een groot aantal bestanden en programma malware of spyware computer of alleen de effecten van leeftijd, een computer aan het einde begint te vertragen. Er zijn veel factoren die kunnen bijdragen aan de manier waarop een computer wordt uitgevoerd, en een paar dingen die je kunt doen om te helpen uw computer weer sneller loopt in te halen op een aantal 'dat de gestage daling van de productiviteit - of alleen lager het niveau van frustratie steeds groter!

Controleren op updates. Op de meeste Windows-computers, wordt u de Windows-update op uw lijst van de programma's te zien. Op de Mac, kunt u klikken op de appel in de linkerbovenhoek van het scherm en selecteer Software Update. Veel bug fixes en updates om de prestaties problemen te helpen. Houd uw computer bijgewerkt zal zorgen is het werken met de nieuwste en meest efficiënte gebruik van uw besturingssysteem.

Ga door je lijst met geïnstalleerde programma's en verwijder je niet nodig hebt. Terwijl de meeste van deze programma's kunnen niet direct een van de RAM (Random Access Memory) te gebruiken, het verwijderen van hen zal helpen schijfruimte vrij te maken. Als sommige van deze programma's op uw lijst van de startup-toepassingen, kan helpen uw pc zal sneller opstarten.


Bekijk de lijst opstarten. Voor veel computer kunt u de lijst van programma's die onder de categorie genaamd boot te vinden. Dit is een lijst met toepassingen die automatisch worden geladen wanneer de computer wordt opgestart, en nemen de middelen van de computer totdat hij is geladen. Als u een van de lijst die u niet wilt beginnen te zien, verwijder hem gewoon uit de lijst.

Kijk naar je lijst met toepassingen die momenteel worden uitgevoerd. Of klik met de rechtermuisknop op de menubalk en klik op Taakbeheer, of druk op Control, Alt en Delete tegelijk. Vanaf hier kunt u zien welke programma's momenteel worden uitgevoerd en welke processen momenteel worden uitgevoerd. Als u die u niet wilt zien, kunt u klikken op ze en klik op Taak beëindigen. Besteden veel aandacht aan de processen die uiteindelijk slechts je weet, hoe je een onbekende proces kan fouten veroorzaken beëindigen.

Voer onderhoud uit op uw computer met behulp van de Schijfopruiming en Schijfdefragmentatie. Deze zijn meestal te vinden in de map Systeemwerkset in de lijst met toepassingen. Met behulp van deze op een regelmatige basis kan helpen om uw computer soepel en hulp applicaties sneller draaien. Als u niet beschikt over ze uit te voeren voor een lange periode van tijd, kunnen ze in eerste instantie wel een beetje 'tijd om te voltooien.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha