Hoe een school zwembroek gotische maken From ScratchIn plaats van het bereiken van de traditionele korte, geplooide rok en button-up witte blouse om een ​​kostuum schoolmeisje traditioneel voor uw volgende kostuum partij, maak een gothic-versie. Gothic verwijst naar een manier van leven die donkere kleur kleding, bleke make-up en unieke kapsels omvat. Draag kleding die je hebt rond uw huis om het kostuum te maken. Het uiteindelijke product is duur en vergt weinig tijd om samen te trekken.

Costume

Het dragen van een plaid geplooide rok. Kies een plaid rood of paars met zwarte details, indien mogelijk. U kunt ook kiezen voor een rok in effen kleuren. Dye de rok eventueel een donkere kleur, zoals donker rood, paars of groen verkrijgen.

Haar

Draag een gegolfde shirt-front, zoals een piraat-stijl shirt of gegolfde smoking shirt-front. Gebruik stof kleurstoffen aan de zwarte shirt te kleuren. Als alternatief, dye het shirt van een kleur die overeenkomt met de rok, zoals het rood met een rode rok. Verlaat het shirt untucked.


Make-up

Voeg een ketting, ingericht als een kruis, een Egyptische Ankh of een pentagram.

Draag een paar zwarte netkousen. Voeg een paar zwarte schoenen, groot, net als Mary Janes met een dikke zool en hak, om de jurk af.

Je haar verven. Volg de instructies op de verpakking om te sterven. Gebruik een zwarte of zwart met kleur gemarkeerd. Om de kleuren te markeren en gebruik het helder rood, blauw, groen, roze, oranje of paars. Kies een kleur die past bij je jurk. U kunt ook gebruik maken van een zwarte pruik en kleurstof de pruik.

Poetsen en strek je haar met een föhn voor eenvoudig stylen.

Deel haar in het centrum. Bestrijk de twee delen in twee hoge staartjes. Zet ze vast met paardenstaart houders.

Touperen vlechten. Houd het uiteinde van de vlecht en trek de kam van de punt van de staart bij de basis van de kop volume voegen.

Das een boog op elke staart. Gebruik zwarte band of lint, die overeenkomt met uw kostuum.

Wikkel een handdoek over zijn schouder naar uw kostuum schoon te houden. Breng een dun laagje van babypoeder om je gezicht met een poeder borstel. Strooi het poeder op het gezicht en de hals.

Solliciteer zwarte eyeliner - vloeistof of potlood. Breng de voering net onder de onderste wimpers en net boven de bovenste wimpers. Gebruik een dikke lijn om de ogen te accentueren.

Breng een oogschaduw poeder of crème. Kies zwart, donkergrijs of een donkere kleur die past bij uw kostuum. Verleng de oogschaduw op het bovenste gedeelte van het ooglid. Het maken van de dikte van de coating voor een blik vast.

Vacht van uw wimpers met een zware toepassing van zwarte mascara.

Lijn lippen met een donkere schaduw van lip liner die overeenkomt met uw lippenstift. Kies een bloed rode lippenstift, zwart of een donkere tint die past bij je jurk. Toepassing lippenstift dik.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha