Hoe een quilt met Ties Yarn MakeWatteren omvat het combineren van een laag bovenste mozaïek stof, een laag centrum van het dekbed en een onderste laag van de drager weefsel. Dit wordt vaak gedaan door het naaien van rechte lijnen of ingewikkelde ontwerpen in alle drie de niveaus. U kunt echter ook samenvoegen lagen quilt plaatsen en koppelverkoop stukjes draad op regelmatige tijdstippen. Als u ervoor kiest om de lagen met banden garens te beschermen, gaat u doen na het afronden van de quilt en de eerste vereniging van de randen.

Snijd het opvulmateriaal en de stof steun om de grootte van de afgewerkte quilt passen.

Lijn de quilt, stof en vulling materiële steun, zodat de randen aan elkaar gewaagd. Zorg ervoor dat de juiste zijkanten of verbeelding van de bovenste en onderste lagen naar buiten gericht is.


Gebruik een naald en draad om de drie lagen aan elkaar te rijgen rond de randen. Gebruik een losse lopende punt dat gemakkelijk wanneer het koppelende proces kan worden verwijderd.

Gebruik een liniaal en potlood om kleine vlekken te maken op de quilt die op gelijke afstand 4 centimeter afstand. Maak vlekken op het gehele oppervlak van het dekbed. Als alternatief, als de quilt is gemaakt van grote vierkante blokken, markeren de hoeken en halverwege de punten van elke rand van elk blok.

Snijd een lengte van 3 centimeter van draad en draad door de naald borduren. Steek de naald in de eerste gemarkeerde punt op de stoffen kap, duw hem naar beneden door alle drie de lagen stof en breng het terug door de stof direct naast het invoegpunt.

Verwijder de draad uit de naald borduren. Trek de uiteinden van de draden zodat ze zelfs. Gebruik je handen bind de uiteinden aan elkaar, vergelijkbaar met hoe je begint koppelverkoop een schoen. De knoop moet goed aansluiten tegen de stof. Bind de uiteinden een tweede keer naar het knooppunt op te lossen.

Doorgaan naaigaren en links voor elke hotspot aangegeven op de quilt. Na het voltooien van het proces van koppelverkoop, gesneden banden zodat elk uiteinde is ongeveer 1 cm lang.

Verder met de afwerking of het bindende proces dat je hebt gekozen voor uw quilt.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha