Hoe een indianentooi Make Out papierHoofddeksels Amerikaanse Indianen zijn niet alleen decoratieve accessoires; zijn kleurrijke kapsels die variëren van stam tot stam en worden gedragen als een symbool van hun eigen stam. Elke veer op een hoofdtooi symboliseert een daad van moed en toewijding uitgevoerd door de persoon die het dragen van de hoofddoek en werd vaak gedragen om vijanden te intimideren. Veel Amerikaanse Indianen droegen ook hoeden tijdens de gevechten en ceremonies. Het onderwijzen van kinderen de Native American cultuur en mode door de bouw van eenvoudige kapsels op karton en een paar DIY.

Knip een strook van karton. De strip moet ongeveer 2 cm breed. Als de strip niet lang genoeg is om te passen rond de omtrek van het hoofd van de baby aan de voorzijde, snijd een ander stuk papier van hetzelfde formaat en plak de twee stukken samen.

Gebruik kleurpotloden om de papierstrook te versieren met een kleurrijk design.


Pas de strip op het hoofd van de baby, zodat het past, en het eind van de band van de strook papier bouw elkaar, zodat de band vormt een cirkel.

Trekken veren op de bouw van papier en knip ze uit. Versieren met veren borstel lijm op veren met een borstel en strooi glitter op de veren, zoals gewenst.

Lijm het onderste gedeelte van de decorzijde van de veren aan de binnenomtrek van de papierbaan, zodat de veren zitten.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha