Hoe een herstel schijf te creëren voor een Dell 2300Als de programma's in conflict, beschadigde software of zelfs virusinfecties te voorkomen dat uw computer uit te werken op maximale efficiëntie, een eenvoudige optie is om uw Dell Dimension 2300 te herstellen naar de fabrieksinstellingen. Dell biedt geen herstelschijven bevatten met uw computer, hoewel, dat is waarom je je eigen herstel schijf moet van tevoren te maken voordat u problemen ondervindt. Nadat u de schijf hebt gemaakt, het geeft je de mogelijkheid van het verwijderen van alle gegevens op de harde schijf en het opnieuw installeren van de originele instellingen.

Plaats een lege beschrijfbare dvd in het schijfstation van de Dell. Wacht vijf seconden om te zien als je de prompt "Automatisch afspelen". Sluit het venster wanneer u het scherm opent.

Open het Windows-menu "Start" en ga naar "Alle Programma's". Open de sub-map met de naam "Dell DataSafe Local Backup 2.0" en klik op de "DataSafe Local Backup".


Ga naar het tabblad "Backup" en klik op "Create herstelschijven." Scroll naar beneden in de lijst met opties en klik op de radioknop "Create My Recovery Disc (s) nu."

Klik op de "Next" knop aan de onderkant van het venster. Klik op "Next" om te beginnen met het branden van de recovery informatie voor de DVD. Klik op "Finish" wanneer de volgende vraag is om het proces te voltooien en uitwerpen van de disc.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha