HOE Een gelukkig man in een relatie MAKEN?HOE Een gelukkig man in een relatie MAKEN?

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, mannen meer nodig dan een goede maaltijd, een biertje, en een goede tijd tussen de lakens om hen gelukkig te maken. Een man moet ook kameraadschap, ondersteuning en, natuurlijk, liefde, gelukkig in een relatie te zijn. Je gedrag om hem heen, de dingen die je zegt en de kleine gebaren van genegenheid dat je kan een verschil maken voor het geluk van je mannen te maken, dus lees deze tien eenvoudige manieren hoe je je man gelukkig kan maken.

1. Verkrijg zijn vertrouwen en geef hem eerlijkheid

Die man waarden het meest in een relatie is vertrouwen en eerlijkheid. Mannen niet hun hart te openen en te gemakkelijk hun ziel te brengen en wanneer ze willen niet gekwetst te worden. De meest succesvolle relaties zijn gebaseerd op vertrouwen, en een man wil weten dat hij kan vertrouwen haar partner genoeg om vertrouwen in haar en vertrouwen op haar.


2. stimuleren, ondersteunen en motiveren hem in zijn inspanningen

Nog een tip over hoe een man gelukkig in een relatie te maken is om hem in zijn inspanningen te ondersteunen. Hij wil je advies en een goede man zal open voor uw ideeën te horen, maar wil hem aanmoedigen om succesvol te zijn en om hem te feliciteren als hij wint. Jij bent de persoon die kan brengen het beste in je man, en hij zal, omdat hij wil om u te behagen.

3. Vergeet niet hoe plezier te hebben

Als een volwassen relatie, doet een mens niet dat zijn partner om het oog te verliezen van het belang van het spel. Vestigen en bouwen van een huis samen is het belangrijke dingen, maar hij zal je liefde nog meer als je niet al die kinderlijke gevoel van plezier dat je gebruikt te hebben te verliezen.

4. Geef het een beetje 'ruimte soms

De mannen moeten hun ruimte van tijd tot tijd, dus je zult hem zijn echt waarderen. Hij zal zijn kleine schuilplaats, of holbewoner nodig, om te verdwijnen voor een paar uur soms, dus laat hem weten dat het goed voor hem om dit te doen, want het is belangrijk voor hem.

5. Maak het niet lijkt klein

Mannen moeten ook het gevoel dat de mensen, en hij zal haten als je het neer te zetten, of schreeuwen in het openbaar. Ze hebben dit ding 'mannelijke trots' in uitvoering en, als je de lijn op dat, kon je op weg om problemen.

6. Neem het initiatief in bed

Volgende tip over hoe een man gelukkig in een relatie is te maken: niet verlegen om te experimenteren in bed, omdat je man zal waarschijnlijk. Voor al hun bravoure, veel mannen zijn ver genoeg terug naar voren te komen met nieuwe ideeën op dit gebied, dus het initiatief nemen en hij zal je des te meer voor het houden.

7. Wees er voor hem toen hij naar beneden

Niet schoppen van een man als hij naar beneden, geef hem het begrip en de steun die ze nodig hebben, en zal binnenkort weer gelukkig zijn. Als hij een fout gemaakt, dan kan het bedrijf geen tijd om te bekritiseren en te zout wrijven in de wond. Laat het eerst genezen en dan bespreken we waar het mis kan gaan.

8. Vraag om zijn hulp en advies

Mannen houden wanneer u vragen om hulp of advies. Of het nu gaat helpen om een ​​fles of advies over dingen die je doet annuleren, zal hij er altijd zijn om zijn kracht en zijn wijsheid te bieden. Geef hem een ​​kans om je ridder op het witte paard en zijn zo blij dat hij naar uw redding kon komen.

9. Stand van uw man

Hoe maak je een man gelukkig in een relatie te maken? Altijd in de hoek van uw man en interventie ter ondersteuning van hem, elke keer dat u geschil met andere mensen. Hij zal denken dat je bent geweldig om te vechten voor zijn zaak en hij zal genieten van het hebben van iemand die van hem houdt genoeg om op te komen voor hem.

10. Douche hem met complimenten

Maak hem varkenshaar met trots en vertel hem hoe trots op hem bent. Complimenten hem voor zijn prestaties en zijn uiterlijk ook, omdat alle mensen willen hun ego's gestreeld. Hij zal blij zijn dat je deze dingen opmerken over hem en blij dat je genoeg om hem te vertellen schelen.

Hoe maak je een man gelukkig in een relatie te maken? Wat zijn uw suggesties?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha