Hoe een gat in een trampoline reparerenTrampolines zijn een effectieve bron van oefening voor mensen van alle leeftijden. Een gat kan een trampoline gevaarlijk om te springen te maken, hoewel, vooral voor kinderen. Weten hoe je een gat te repareren in een trampoline kunt geld besparen en zal u en uw kinderen veilig te houden.

Neem de trampoline mat buiten zijn metalen ring voordat u reparaties. Rol de mat op een plat oppervlak.

Meet de grootte van het gat en schrijf de meting op een stuk kladpapier. Ga naar een reparatiewerkplaats of een trampoline outdoor winkel en koop de juiste maat patch.


Breng de pleister aan de onderzijde van het gat. Naai de patch op de mat met zware gewaxte nylon draad en een naald. Versterking van de patch gaat over het meerdere keren met een naald en draad.

Voeg een patch naar de top van de trampoline voor extra versteviging. Naai op dezelfde plaats op dezelfde manier waarop je de patch genaaid van onderen. Ga over een paar keer om ervoor te zorgen dat de patch is verzekerd.

Rehang de trampoline als je klaar bent met de reparatie. Een poging te hebben voor volwassenen, de trampoline na het beëindigen van de reparaties te zorgen dat de pleister bevat.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha