Hoe een Antigeen gebeurtenisgootsteen verwijderenAntigeen event sink is de Microsoft-antivirussoftware gebruikt op Microsoft Exchange-server. Het doel is om de server uit virus infiltratie beschermen. Maar, op een gegeven moment kun je Antigen verwijderen naar een andere antivirus-applicatie te installeren, de beveiligingsinstellingen op de server te verminderen of om een ​​specifiek probleem op te lossen. Om Antigen van een Microsoft Exchange Server te verwijderen, moet u deze uit een knooppunt in het cluster te verwijderen en wijzigen van het register te controleren of alle bestanden worden verwijderd Antigen.

Removal Program

Klik op "Start", "Configuratiescherm" en "Add or Remove Programs." Selecteer de versie van Antigen die je ziet staan. Klik op de link "Verwijderen" en klik op "OK". Verwachten dat het verwijderen te stoppen Internet Information Services en nemen de virtuele server op het actieve cluster node. Als de computer wordt u gevraagd om de computer na elke verwijdering herstarten, negeren de boodschap tot u alle mappen Antigen van alle knooppunten te verwijderen.

Inloggen

Verwijder Antigen van andere actieve knooppunt in het cluster worden uitgevoerd op dezelfde manier. Elimineer het antigeen van een passieve clusternode je zodra je het uit alle actieve knooppunten te verwijderen.


Open de categorie "Computer" onder "Start" en klik op "C:" drive. Selecteer de "Programma's" map en zorg ervoor dat alle mappen verwijderd Antigen.

Ga naar "Start" en klik op "Run" en typ "regedit" en "OK" om het venster register te openen.

Klik op het tabblad "Bewerken" en selecteer "Find". Typ "SMTP Virtual Server" en druk op "OK". Zoek en klik op de subsleutel "Regsync" en alle registry entries die u ziet in de doos van het midden van het scherm, die verwijzen naar Antigen verwijderen.

Selecteer de "Edit" en "Find"-opties weer. Typ "Exchange Information Store" en druk op "OK". Zoek de subsleutel "Regsync" in dit register. Verwijder alle registervermeldingen het die verwijzen naar Antigen in het centrale paneel van het venster.

Volg dezelfde procedure voor de annulering van de registratie voor elke actieve knooppunt en passief. Uitschakelen elke Exchange Virtual Server, en vervolgens een voor een opnieuw opstarten.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha