Hoe doen Winter KnutselenE 'op de tweede dag van de winter vakantie en al de kinderen zich vervelen. Nu is een goed moment om een ​​aantal trades breken decoratieve winter. Als u houdt van de ambachtelijke en uw huis is vol van lijmpistolen en glitter, prachtig. Maar als je voor het laatst geprobeerd om een ​​handel je kon niet de onderdelen aan te passen maken en daalde de helft van hen op de vloer, wanhoop niet. Er zijn projecten voor alle leeftijden en vaardigheidsniveaus. En een aantal van de mooiste zijn de eenvoudigste.

maken trades Ice Sculpture

Vul een aantal papieren bekertjes met water en voeg een paar druppels kleurstof aan een ieder om een ​​glas water rood, geel, blauw en ga zo maar door. Kinderen hebben de mogelijkheid om de primaire kleuren te mengen om secundaire kleuren (groen, oranje en paars) te creëren.

Maak Dennenappel Ambachten

Giet het gekleurde water in afsluitbare containers totdat ze ongeveer een derde. Zet de containers in de vriezer voor ongeveer een uur of totdat het water is solide.


Maak Snowman Craft

Pak de containers en voeg een andere laag van het water van verschillende kleur. Re-vries. Herhaal dit totdat u alle gewenste niveaus.

Voer het hete water via de verpakking tot de inhoud van drukken. "Decant" containers en plaats de sculpturen rond het erf of patio.

Maak opknoping sculpturen door het plaatsen van een stuk touw in de containers van het ijs voor het gieten in het water. De string zou over de rand van de beker hangen 3 of 4 cm.

Vind meer ideeën bij Kids Domain (zie bronnen).

Verzamel zoveel dennenappels of andere zaaddozen als je kunt. Bedek uw werkplek met de krant. Leg af verf, lijm, glitter (in een plastic zak), sneeuw spray of enig decoratieve materialen die je hebt.

Maak het oppervlak van de dennenappel met kleverige lijm, verf of spray sneeuw. Schud de zak van glitter; stok pailletten of kleine stukjes gekleurd zijdepapier of garen, of wat je wilt op. U kunt ook schilderen met de hand met goud of zilver ambachtelijke verf. Als u platte peulen, kunt u een foto of ontwerp op het oppervlak te schilderen met een fijn penseel.

Hebben kinderen kijken naar de vormen van kegels of wafels. Wat herinner je je van een dier, persoon of object? Knoppen, doek, macaroni, pijpenragers of iets anders wat je hoeft te draaien in uw artikel denkbeeldige voegen.

Het maken van een sneeuwpop door lijmen samen sized piepschuim ballen. Bonen of knop ogen, een hoge hoed rol wc-papier, afval materiaal toe te voegen voor een sjaal en alles wat je maar wilt.

Maak een sneeuwpop door samen te lijmen en kleinbedrijf papieren borden. Tekenen of schilderen op een muur, functies en accessoires.

Mode een sneeuwman door samen te lijmen papier cut-out vormen - bijvoorbeeld, op zoek naar het lichaam, kleine diamanten en driehoeken voor ogen voor de knoppen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha