Hoe doen Tong Piercing?Taal is een van de meest populaire piercing en ziet er zeer modieus wanneer doorboord. De tong wordt doorboord in het midden en sieraden maakt het er erg aantrekkelijk. Het is een trend voor tienermeisjes, vooral in de westerse wereld om hun tong doorboord. Waarom tong piercings zijn niet everybodies spel! Als dit wat je wilt, hier is een artikel dat u kan vertellen hoe!

Hier zullen we discussiëren over 10 stappen om tongpiercing:


Eten compleet:

Voordat je zelfs beginnen de boor die u nodig hebt om goed te eten en krijg je maag vol is, als je niet kunt omgaan vast voedsel voor een minimum van één dag na de tong wordt doorboord als gevolg van zwelling en pijn. Eten lange levensduur, zoals havermout is een goede optie.

Schone handen:

Je zou nooit willen dat de taal om besmet te raken en dus is het zeer belangrijk om schone handen hebben tijdens het werken op indringende organen proeven. Taal is een zeer gevoelig orgaan en de vangst van de infectie vroeg. Was vervolgens uw handen met een antibacteriële zeep.

Handschoen up:

Laat je niet van de blote huid in contact met de taal. Draag fris, schoon, wegwerphandschoenen en pas daarna het uitvoeren van andere rituelen van tongpiercing.

Steriliseren instrumenten:

Alles wat moet worden gebruikt in het proces tang, naald, sieraden, etc. worden gesteriliseerd. Een manier om dat te doen is alcohol op de instrumenten en waardoor ze vrij van ziektekiemen. Hierdoor wordt de kans op infectie te verminderen.

Markeer de positie:

De veiligste plaats om de tong doorboren is precies in het midden van het. Het maken van een kleine cirkel in het midden van de tong. Controleer het merk in de spiegel, als je niet wilt om het te krijgen doorboorde de verkeerde plaats. Als u niet zeker bent vraag dan een van je vrienden om te controleren voor u.

Verdoven de tong:

De pijn wordt teruggebracht tot één punt als je de tong verdoven voordat piercing. Voor verlammende, houd een ijsblokje op de tong en wrijf voor een tijdje '. Laat je tong uit het gevoel en dan kun je minder angstig te boren.

Voer een tang:

Zet de piercing terminals behoren en heeft als doel het merk, als je wilt om mijn tong doorboren. Kijk in de spiegel en kijk of je elke aderen kan zien of niet, zowel boven als onder de tong. Zelfs per ongeluk prikken via de bloedvaten of zenuwen of aderen. Die kan ook fataal blijken te zijn.

Pierce:

Plaats de schijf naald en snel door de taal. PIERCE van beneden naar boven met een naaldcanule. Gebruik een lange bar of iets, zoals sieraden als de taal gaat zwellen. Schroef de uiteinden van de sieraden te zorgen dat het strak genoeg zit.

Schone taal:

Na het veiligstellen van de rocker, schoon uw tong uit het bloed met zout. Gebruik geen alcohol of enige vorm van mondwater als het de doorboorde regio zal branden en verhoging van de infectie.

Schakelen naar een klein stukje van sieraden:

Je tong gezwollen gedurende ongeveer 3 of 4 dagen. Na twee weken kunt u uw sieraden kan veranderen naar een kleinere of iets dat je wilt. Het zal ongeveer 3 of 4 maanden voor de taal volledig om te genezen.

Bent u denken aan het krijgen van je tong doorboord? Met ons te delen in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha