Hoe doen schat Ballen KinderenVoor bezorgd over de gewelddadige en competitieve elementen van smashing ouders openen van een pinata traditionele schat ballen bieden een spannende alternatieve en meer rustig. Deze ballen van karton of papier vlaggen zijn vol kleine schatten en gaf elk kind aan het einde van een feestje als een gunst take-home party. Ze vereisen planning en voorbereiding vooraf, maar ze zijn leuk om te maken en zijn er zeker van te worden gewaardeerd door de gelukkige ontvangers.

Blaas een grote ballon. Wees voorzichtig te strak niet te blazen of het zal openen als u bezig bent het. Plaats het op een vaas met bloemen die het gemakkelijker maken om mee te werken te maken.

Verdunnen ambachtelijke witte lijm met een beetje 'van water en borstel de bal. Solliciteer stroken gescheurd papier mache. Bedek de kolf met twee lagen krantenpapier, en één of twee lagen van stroken tissuepapier aangebracht op dezelfde wijze. Laat drogen.


Steek een speld om de ballon pop. Snijd een kleine deur aan de zijkant van de bal met een schaar of een hobbymes.

Vul de ballon met klein speelgoed, stickers en snoep. Omvatten items zoals potten van bellen, auto's, dekken van kaarten, googly ogen, Silly Putty, haar linten of rubberen ballen. Sluit de deur met duct tape.

Voeg twee meer lagen vloeipapier mache en laten drogen. Schilderen met acrylverf ambachtelijke en versieren met stickers of glitter. De bal belandde kan geopend worden doorbroken door het gooien, schoppen of te rollen tot het breekt open en de geschenken vallen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha