Hoe doen Pullover ShirtT-shirts vrouw biedt comfort en een "no nonsense" hals. Geïnspireerd door sportkleding voor mannen, hebben damescollecties truioverhemd aangepast. In de afgelopen jaren is de basisvorm van silhouet truien geëvolueerd van een stijl oversized om een ​​afgeronde, aerodynamische vorm. Integratie van verschillende halslijnen, interesseert knoopsluiting, darts en afwerkingen, uw begrip van sportkleding, kan het opnieuw worden ontworpen en gebouwd in een elegante overhemd trui vrouwen.

Design Your Shirt

Ontwerp truioverhemd van jullie vrouwen. Beperk uw ontwerp door een categorie, zoals kleding sportkleding of casual selecteren. Bezoek uw plaatselijke winkelcentrum en kijken naar verschillende vrouwen trui voor de ideeën en details van de constructie naaien. Teken je ideeën in silhouet schetsboek, als de helft van de rits, button-breasted 1/2 of V-hals, bemanning of boothals. De sleutel tot de trui shirt is dat het een volledige opening aan de voorkant. Het silhouet is term die gebruikt wordt om te verwijzen naar de vorm van uw kledingstuk. U kunt er ook voor kiezen om te darten voegen aan de voor- en achterkant panelen voor een geronde vorm.

Het maken van uw overhemd

Kies het type van de nek en de knop aan de voorzijde opening. Uw keuze kraag, als een polo kraag van invloed, zal uw nep dicteren. Een veter is de term die wordt gebruikt voor de spleet of opening toegevoegd een kledingstuk. Knopenlijsten Trui, zoals knoppen aan de voorzijde, zijn meestal een plaat bevestigd aan de maas. Knoopsgaten worden genaaid op de knopenlijst knoppen worden genaaid aan de buitenkant en de binnenkant knoopsluiting voor sluiting. U kunt ervoor kiezen om tegenover contrast toe te voegen om te doen alsof om rente en kleur toe te voegen aan een effen kleur shirt.


Het is belangrijk om in gedachten te houden uw selectie van stoffen bij het kiezen van een type van de kraag en knopenlijst. Bijvoorbeeld, als de trui is non-stretch poplin stof, zal je nodig hebt om toe te voegen een middelste knop of rits doen alsof ze het hoofd aan te passen over je hoofd. Hetzelfde geldt voor de keuze manchet. Als u een stof voor een trui 3/4 of lange mouwen selecteert, moet u een manchet sluiting opening toe te voegen. Als je een gebreide stof, die elastische eigenschappen heeft geselecteerd, kunt u Knopenlijsten vermijden en voeg een v-hals trui met gestreepte rib welt of een 1/2 rits voor een kijkje sportkleding. De term welt wordt gebruikt wanneer het over een rib aparte pre-gemaakt die meestal wordt serged je baas.

Kies uw stof en zie de eerste schets. U kunt een niet-geweven stretchstof selecteren, zoals linnen of poplin, of een mengsel van stoffen met lycra/spandex. U kunt ook kiezen voor een t-shirt als een shirt, een sweatshirt of Franse badstof. De keuze hangt dus af van het soort stijl u ontworpen.

Typisch, u minimaal twee meter stof nodig heeft voor uw truien, afhankelijk van uw stijl en patroon.

Selecteer de finish. Uw ontwerp pullover dicteren hoeveel en wat voor soort afwerking die u nodig hebt. Bijvoorbeeld, als je naait een knoop of snap knoopsluiting vooraan, is het meestal noodzakelijk om 4-5 knoppen of snaps. Het bedrag is afhankelijk van uw afstand knop, dat is de gekozen vanuit elke positie van de knoppen maatregel.

Koop een papieren model, dat nauw aan bij uw ontwerp. Teken uw patroon en aanpassen naar uw ontwerp passen. Patronen zijn vooraf voorzien van inkepingen, de naden en de vorm om het model contour kennen en vorm ook.

U kunt ervoor kiezen om uw eigen papieren modellen te maken. Pas op dat als je een beginner bent, de kraag, mouwen, manchetten en Knopenlijsten zal moeilijk te verwerken zijn.

Pin en snijd de patroondelen. Markeren de stukken stof met krijt voor het ontwerp functies, zoals het dichtknopen of broekzak plaatsingen. Het is raadzaam om de stukken stof aan elkaar pin en snijd fit shirt. Deze stap is belangrijk, als je werkt met een geweven of gebreide stof. Controleer uw nek, middelste knop of rits sluiting, op de borst en het gemak armsgaten, manchetten en lijfje pasvorm. U kunt ervoor kiezen om te snijden interfacing bij de kraag en knopenlijst vooraan. De interface is een thermische kleefstof die wordt toegevoegd aan specifieke delen van het model.

Naaien en bouwen van uw truien. En 'beter voor uw naaimachine trui. Selecteer een tweelingnaald stikken of decoratieve steek om uw truien te voltooien. U kunt ervoor kiezen om een ​​thread kleurcontrast gebruiken om rente toe te voegen aan uw ontwerp. Als het project is voorzien van een borstzakje, de controle van de ingang plaatsing en de zak voordat stiksels.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha