Hoe doen Pins maïs kralen DriehoekDeze leuke ambachtelijke pin Maïs zijn geweldig voor items fundraiser groepen jonge inboorlingen, als een Thanksgiving thema ambachtelijke project om weg te geven, of gewoon als een ambacht naar huis te nemen voor studenten leren over Thanksgiving of Native American. Ze zijn gemaakt met kralen eenvoudige en goedkope plastic driehoek, ook wel tri-kralen en andere ambachtelijke materialen gemeenschappelijke kan worden gevonden op uw lokale ambachtelijke winkel of zelfs Wal-Mart. U kunt ervoor kiezen om uw maïskolf op een back pin plakken, of om het proces gemakkelijker, de eenvoudige toevoeging van een veiligheidsspeld voor Indiase tarwe te maken.

Snijd drie stukken van bruin pijpenrager om de lengte die u wilt dat de pin is; twee of drie centimeter is waarschijnlijk even groot als het praktisch is. Terwijl je ze zo klein als een duim kan maken, deze zijn moeilijker om samen te werken.

Houd de stukken pijp schoner, zodat de uiteinden zijn nog steeds, en zet een kop van de groep bij elkaar om een ​​platform te beginnen parelen op hebben. Bind een kort stuk lint, misschien goud of rood, in een boog op de gedraaide desgewenst voor decoratie en te helpen houden de stammen samen.


Rijg de kralen driehoek op reserve borstel. Plaats een punt van de hiel naar het midden van de groep, beter vormgeving van de kolf. Meng de kleuren op, zoals granen van maïs. Het is makkelijker om een ​​kraal op elke stam te maken, en dan overschakelen naar een andere laag van kralen. Je moet in staat zijn aan te passen aan 8 of 10 kralen op elk stuk borstel 2 inch als hen samen te passen comfortabel.

Wanneer je de top van de groep te bereiken, moet voldoende ruimte om de pijp schoonmakers weer bij elkaar te zetten. Draai de overige stengels elkaar houden de kralen en buig de uiteinden naar binnen naar het midden van het stel aan gemengde kegel bij het uiteinde van de spil. Bind een ander stukje tape in deze volgorde als je wilt, of u kunt een dun lint weven in en uit de borstel tips.

Sluit de creatie van maïs voor een back pin met warme lijm, als u wilt dat de pin is een pin broche stijl. Laten drogen volgens lijm richtingen. Als alternatief kunt u tot hechting en het uitvoeren van een veiligheidsspeld door het ene uiteinde of de andere, zodat de tarwe bungelend aan het voor een soort broche medaille.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha