Hoe doen oregano olie?U moet de gebruikte oregano - een van speciale kruiden in de wereld van voedsel. Oregano zeker maakt voedingsmiddelen aromatische en voegt een marge geheel andere smaak. Echter, heb je gehoord van oregano olie? Sommigen van u kunnen hebben, en het goede nieuws is dat, het komt bevestigd met veel voordelen. Maar op het einde, de aankoop van dergelijke zeldzame oliën uit de markt kan echt zwaar op de zak. De volgende beste idee dat hier kan worden gebruikt is de realisatie van de olie van oregano thuis in een DIY. Op deze wijze verzamelt niet alleen het voordeel van besparing, maar ook een garantie van zuiverheid en kwaliteit te verkrijgen.

De volgende uitdaging is - hoe je etherische olie van oregano te maken? Deze gids is speciaal gewijd aan u het hele proces te geven in een stapsgewijze aanpak. Controleren voor jezelf: -


Hoe doen oregano olie?

Ingrediënten die je nodig hebt:

De volgende lijst is wat je nodig hebt om de olie van oregano succes te maken:

 1. Amandelolie of druivenpitolie of olijfolie
 2. Verpletterd gehakte oregano blaadjes of vers
 3. Zonnig weer
 4. Een pot met een deksel opgeschoond

Zorg ervoor dat je genoeg geduld hoe dit gaat een beetje 'tijd in beslag nemen zijn.

Methode voor te bereiden:

Neem wat 'van het water in een pan en breng aan de kook voor het uitschakelen van de brand. Zodra dit is gebeurd, neem de pot en zet in vervoerder olie met gehakte oregano.

Dit schip moet de pan te plaatsen voor de volgende 10 minuten. Het helpt om warm de olie een beetje en activeert de oregano bladeren. Dit zal hen helpen hun olie los in de pot.

De volgende stap is om de container uit de pan te verwijderen en vervolgens op een plek waar het wordt blootgesteld aan direct zonlicht. Laat het maar voor een paar weken. Zorg ervoor dat u de pot af en roer tot tijd met regelmatige tussenpozen van 2-3 dagen.

Na de gedefinieerde periode, de spanning alle olie uit de bladeren en zet in gesteriliseerde pot voor opslag correct en veilig. Zorg ervoor dat het wordt bewaard in een koele, donkere plaats.

5 Top Tips om u te helpen:

 1. Om de olie te houden, kunt u een beetje 'olie, druivenpitolie toe te voegen aan de pot. Dit is zeer effectief in het handhaven van de olie voor lang.
 2. Olie van oregano zelfgemaakte infusie en is niet bijzonder een essentiële olie. Oregano essentiële oliën worden geconcentreerd en moet niet direct worden gebruikt.
 3. Een patch-test wordt aanbevolen alvorens het te gebruiken om te zien of het bij je past of niet.
 4. Binnen 6 maanden van voorbereiding om de beste voordelen te krijgen.
 5. U kunt zowel intern als extern gebruik.

Top 5 voordelen van oregano olie:

 1. Het helpt om bacteriën en schimmels zich op het huid doden.
 2. Met aromatherapie voor hulp bij de behandeling van neusverstopping
 3. Dit zijn alle vormen van ontsteking met anti-inflammatoire eigenschappen.
 4. Deze kunnen worden gebruikt om pijn in het lichaam bij gebruik als massage olie regelmatig.
 5. Het is een natuurlijke pijnstiller voor ernstige situaties van hoofdpijn en sinus hoofdpijn.

Er zijn een heleboel andere dingen die je oregano olie kan gebruiken, het enige punt is dat de voordelen alleen als je voor te bereiden met succes als hier genoemd plukken. Nu dat je weet hoe je oregano olie te maken, want het weer is uitgesteld? Probeer het doen van de olie en dan genieten van de voordelen ervan.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha