Hoe doen militaire modellenBouwen van een model gebaseerd op een militair voertuig is een leuke hobby voor elke veteraan of militaire liefhebber deelnemen U kunt een breed scala van modellen op te bouwen en aan te passen vinden. U kunt deze modellen te bouwen op hun eigen of zelfs maken het een familie-aangelegenheid en tijd doorbrengen met je kinderen op te bouwen deze opwindende modellen.

Kies het type van militaire model dat u wilt bouwen. U kunt het model kits voor militaire voertuigen vinden zoals tanks, helikopters, onderzeeërs, slagschepen en vele anderen in een hobby winkel of zelfs online. Kies degene die je intrigeert en vonken uw interesse.

Grondig te reinigen van alle onderdelen uit de set model. Wanneer fabrieken produceren model kits vaak per ongeluk een soort van olie, vet en vuil van de machines op de onderdelen. Dit kan uw verf baan ruïneren of lijm lijmen van de onderdelen goed op elkaar voorkomen. Gebruik warm water en zeep weg te wassen uw patroondelen.


Met behulp van een zakmes of boxcutter om alle stukken uit plastic molding snijden. Na het snijden van de stukken zal je merken dat een aantal van hen kleine inkepingen zal hebben waar het plastic gedeelte aan de sprue werd bevestigd (frame onderdelen werden bevestigd) en zijn niet uniform.

Neem wat 'van de 100-grit schuurpapier en zand de inkepingen op de patroondelen militaire totdat het oppervlak van de onderdelen zijn volledig glad.

Verf Alle inwendige delen van het militaire model. Als je een reservoir model, of een andere vorm van militair voertuig van de aarde is het noodzakelijk om te schilderen van de zetels, stuurkolom en het dashboard stukken. Als je een vliegtuig of helikopter moet je de inwendige delen van de cockpit te schilderen.

Prime en verf het lichaam van het model. Gebruik spuitbus primer om de vacht gelijkmatig door het lichaam in een laag primer en laat het model om 24 uur drogen. Breng vervolgens de basis laag verf voor het lichaam ook.

Verf en monteren van de motor van de militaire model. De kleur van de stukken van de motor zal verschillen afhankelijk van het type voertuig dat u bouwt. De standaard kleur voor een grondvoertuigen zal zijn in zwart of chroom.

Monteer het lichaam van de militaire model. Plak de interne onderdelen van het model om de onderste frame en plak het stuk bovenframe aan het onderste deel.

Lijm ze op geweren, raketten of andere vuurwapens om het lichaam van het model. Lijm de banden of wielen op de vraag of het model heeft enige, en de afwerking door het toepassen van decals aan een militaire model.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha