Hoe doen mensen Towel CakesGeef een memorabel cadeau met handdoeken, tape en een beetje 'fantasie. Geschenken Ladies 'kan een thema van het koken met keukengerei steken van de bovenkant van de taart of een thema spa met handdoeken en toiletartikelen verwennerij vast te zitten in de plooien van de bovenkant van de taart te nemen. Handdoek taarten bruidsmeisje gemaakt met uw bruiloft kleuren kan houden kleine geschenken en snuisterijen. De mannen waarderen producten voor persoonlijke verzorging, hulpmiddelen of gadgets gewikkeld in handdoeken of garage. Kinderen zullen blij zijn met de taarten gemaakt met handdoek doekjes alleen voor hen, samen met het bad speelgoed of artikelen voor persoonlijke verzorging zijn.

Vouw drie handdoeken of washandjes in de helft. Strijk de stof met uw handen te vouwen of kreukels te verwijderen.

Leg de handdoek of doek dat u wilt zien op de buitenkant van de taart op het werkvlak. Zorg ervoor dat het ontwerp op de stof naar buiten of vlakbij de bovenkant of onderkant van de cake wordt. Ook zeker van zijn dat de gevouwen rand naar boven gericht, zodat de bocht is in de top van de taart handdoek als u klaar bent.


Plaats de tweede handdoek of doek over de eerste. Verwijder plooien of rimpels gladstrijken van de stof met uw handen. Zorg ervoor dat de gevouwen rand naar de bovenkant van de cake en ook met de vouw van de eerste laag.

Leg de derde doek op de top van de tweede. Glad de stof en overeenkomen met de gevouwen rand met de andere.

Vanuit een zijrand van de stapel handdoeken of doeken, zorgvuldig te rollen de lagen samen om een ​​cake soortgelijk effect vormen.

Voorzichtig slip een lint rond de taart, ongeveer een derde van de totale lengte van de bovenkant van de cake. Vrijelijk te binden. Plaats de tweede band van ongeveer eenderde van de lengte vanaf de bodem van de cake. Vrijelijk te binden. Pas de gordels vast zitten die u wilt voor uw taart. Bind de linten in bogen of bind een geschenk item of de naam kaart op de uiteinden van de tape.

Plak objecten in de middenvouw van de top van de cake. Indien u wenst, uitglijden meer dan een item in de top plooien. Gebruik bandlussen aan bogen bevestigen rond de buitenkant van de cake, indien gewenst.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha