Hoe doen mallen SilasticSilastic rubber wordt gemaakt door Dow Corning die uithardt bij kamertemperatuur, waardoor het een bruikbaar materiaal voor het maken van gietvormen voor het zenden gedetailleerde kenmerken van een gietmassa. Gemaakt van een combinatie van twee componenten, Silastic giet gelijkmatig op een voorwerp bereid, verharding genoeg uren voor regelmatig gebruik als mal die het object weergeeft. U kunt ook gebruik maken van de gum te creëren mallen dubbelzijdig, het reproduceren van de objectmodellering op alle hoeken met een enkele gieten.

Meet de hoogte, breedte en lengte van het object dat u wilt een mal met een meetlint te creëren. Voeg 1/4-inch alle maatregelen en vervolgens een plastic container groot genoeg om de aangepaste maatregelen houden vinden.

Vul de doos net voor halverwege met een bed van klei, stevig drukken op de klei compact mogelijk.


Druk op het doel het vormen van de klei totdat het wordt begraven op het halverwege punt. Leg twee ballen in de klei op de zijkanten van het object om te dienen als een marker voor het positioneren van de beide zijden van de mal.

Spray het oppervlak van de klei, het gieten van het object en de zijkanten van de doos met een lossingsmiddel aan de Silastic kleven houden.

Meng de twee componenten van de rubbersamenstelling Silastic in een plastic beker met een houten stok. Giet de fles aangegeven met een "A" in de beker, voeg de inhoud van het flesje "B" als een gedeelte van het rubbermengsel te gebruiken, voeg een deel van de "B" component op 10 delen van component "A" gew.

Giet het rubber Silastic in box, dat volledig bedekt object met een extra laag van 1/4 inch rubber over het object. Wacht acht uur voor de rubber te genezen.

Verwijder de rubber en klei uit de doos niet het object te verwijderen uit de rubber. Plaats de zijde rubber blok naar beneden op een vlakke ondergrond en verwijder vervolgens de klei van het object. Verwijder de knikkers van de rubberboom.

Plaats de rubber en het object in het vak, rubber aan de onderzijde. Sproeien het object, zijkanten van de doos en het object modelleren met de release agent.

Meng een tweede partij van rubber en giet het in de eerste helft, het vullen doos weer. Wacht nog acht uur en verwijder dan het slot uit de doos. Schil de tweede helft van het rubber van de eerste, en verwijder het voorwerp uit de mal.

Snijd een betaalkanaal in het bovenste gedeelte van de matrijs met een mes hobby. Voer het snijden van de top van de enkelvoudige matrijs bovenkant van de mal om een ​​pad te maken voor het vullen van de mal. Snijd een kleine kamer in de bodem van de vorm van de basis van de indruk 1/8 inch diep om ruimte te bieden voor het gietmateriaal om de lucht te duwen tijdens het vullen van de matrijs.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha