Hoe doen Loop 'N Loom PortemonneesThe Loop N Loom kunnen kinderen projecten weven met ringen in fel gekleurde stof te creëren. Met behulp van de kunststof frame met pinnen, kunnen kinderen leren om lussen boven weven en hieronder om diverse objecten te maken. Met een beetje 'de praktijk kunnen kleine handen ook kunnen zakken Loop N Loom maken. Instructies van het product bieden een leidraad voor het invullen van de verschillende projecten door het weven van de warp (verticaal) en inslag lussen (horizontaal).

Leg de ringen van de schering op het getouw. Houd het frame zodat het lijkt op een vierkant met boven- en evenwijdig aan elkaar. Hook een weefsel lus tussen de treden langs de boven- en onderkant van het frame, en let op elke lus tussen de sporten direct boven en onder elkaar uitstrekken.

Het weven van de eerste cyclus van het perceel boven en onder de lussen van de schering. Vanaf de rechterkant van het frame in de rechterbovenhoek, plaats de eerste ronde van de plot dan de eerste cyclus warp onder de volgende, in de komende en zo verder via de warp lus naar de linkerbovenhoek van het frame. Haak de uiteinden van de lus weefsel in de bovenste sporten in de top links- en rechtsboven.


Weven de tweede cyclus van het perceel onder en boven de lus warp. Vanaf de rechterzijde van het frame plaats de tweede ronde van de plot in de eerste cyclus schering in de volgende, in de volgende, enzovoorts door de schering lus aan de linkerrand. Haak de uiteinden van de lus weefsel tussen de tweede trede aan de linker- en rechterkant van het frame.

Fabric Voeg lussen aan de rest van het frame vullen, afwisselend onder kantel- en boven- en onder aan een weefsel lus tussen elk paar pennen van het frame weven. Zorg ervoor dat elke cyclus complot zit comfortabel tegen ringen omliggende perceel.

Plaats de haak via een lus hoek en door de cyclus onmiddellijk naar de linkerhoek van de lus om twee lussen te plaatsen op de haak. Het tekenen van de tweede lus door de eerste cyclus van het verlaten van een lus op de haak. Herhaal het proces rond de hele vierkant, het oppakken van een tweede cyclus en ontwerp van de eerste cyclus.

Verwijder de laatste schakel weggelaten enkele centimeters en steek de uiteinden door de naald draad. Steek de punt van de naald door het weefsel aan het einde beveiligen.

Herhaal de stappen om een ​​tweede identieke plein te creëren.

Rijg de naald draad met een lengte van 18 centimeter van garen. Plaats de twee vierkantjes aan elkaar afstemmen van de zijkanten en hoeken. Naai drie zijden van de vierkanten samen om de zak te creëren. Steek de naald door het weven, na het beëindigen van de naad te weven aan het einde van de draad. Knip de overtollige draad met een schaar.

Tie weefsel vier ringen samen end-to-end met overhandse knopen op het handvat van de zak te maken. Sluit de uiteinden van het handvat van de zak aan de bovenhoeken van de zak met een draadlengte.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha