Hoe doen lichaamspakkingen voor gewichtsverlies thuisWanneer was de laatste keer dat ik wilde slecht om gewicht te verliezen, maar ze waren lui om naar de sportschool? Als je denkt dat je naar huis te verlaten om een ​​paar pondjes kwijt, dan waarschijnlijk heb je het mis. Omdat wij, in deze post, praten over een nieuwe techniek van de trend die u kunnen helpen gewicht te verliezen vanaf het comfort van uw huis!

Deze techniek heet het 'Body Wrap', die op grote schaal wordt gebruikt in kuuroorden vandaag. En wat denk je? U kunt deze band te bereiden recht in uw huis! Dit is interessant, is het niet?


Daarna kunt u ontspannen en te lezen op! De laatste techniek van het gewichtsverlies is alleen voor u klaar!

Wat is een wrap?

Om het simpel te zeggen, een lichaamspakking is een kruidenbehandelingen dat is gewikkeld rond het lichaam om u te helpen gewicht te verliezen. Lichaamspakking is populair geworden in de afgelopen jaren in 1980 en begin 1990. In de vroege stadia van de wrap, werden gebruikt vellen. Maar de laatste tijd, deze platen zijn vervangen door thermische dekens en plastic.

Hoe maak je een Body Wrap Merk:

Hieronder is een eenvoudige manier om een ​​lichaamspakking maken:

Noodzakelijke dingen:

  • 2 koppen van dode zeeklei
  • 1 kopje zeezout
  • ½ kopje kamille poeder
  • ½ kopje peterselie poeder (1)
  • 1 kopje algenpoeder
  • 18 ml van etherische oliën (U kunt de etherische olie van uw keuze te kiezen)
  • 2 eetlepels van de aloë vera gel
  • 2 eetlepels olie Shea (2)
  • 8 liter water
  • Doek Verbanden Medische

Als u wilt, kunt u ook toevoegen aan de lijst met volle melk of melk in plaats van andere vloeistoffen in de behuizing geitenkaas.

Hoe:

Stap 1:

Voordat u het proces van het gewichtsverlies te beginnen, kiest u een hoek van uw huis, dat is rustig. Als u kiest voor een kamer, houden de kamer warm. Gooi een laken op de vloer van de kamer. Wanneer u de wrap toe te passen, wordt het een beetje 'rommelig. Het vel werkt als een mat.

Stap 2:

Kook water. Voeg alle ingrediënten om het water gekookt. Roer het mengsel tot het zout oplost. Nu, laat het mengsel. Laat 10 minuten afkoelen.

Stap 3:

Neem een ​​paar bandages. Weken in dit mengsel. Zorg ervoor dat de bandage is doordrenkt met warm en niet heet.

Stap 4:

Wikkel deze bandages rond je naakte lichaam. Houd er rekening mee dat u deze bandages moet bewegen in een cirkelvormige beweging. Gebruik metalen clips om de verbanden te beveiligen. De bandages moet ook worden gekoppeld om ervoor te zorgen dat ze niet uit te gaan van plaats. Hen niet binden zo strak dat je pijn veroorzaken. Als je het moeilijk vindt om de bandages alleen wrap, vraag een vriend of familielid om hulp.

Stap 5:

Laat het kompres op het lichaam gedurende 45 tot 60 minuten. In de periode, is het raadzaam om warm te blijven. Je kunt een soort van oefening te doen. Of u kunt ook gebruik maken van een thermische deken folie om warm te blijven.

Er zijn een aantal punten in gedachten te houden voordat u het proces van kronkelende starten. Een daarvan is de consumptie van ongezond voedsel. Gebruik cafeïne, alcohol en sigaretten 48 uur voor het wikkelen niet verbruikt. Ook veel water drinken voordat de sessie wikkeling. Zelfs nadat u klaar bent met de taak van het winden, water te drinken geven. Het helpt om je lichaam van gifstoffen te verwijderen.

Lichaamspakking wint aan momentum in de hele wereld als een snelle methode om gewicht te verliezen. Echter, moet u een arts raadplegen volledig worden gegarandeerd als de film lichaam past bij uw conditie of niet.

Na het uitproberen van deze lichaamspakking, niet delen met ons uw ervaringen in de comments!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha