Hoe doen lederen zadeltassenNiets complimenten een fiets zoals lederen accessoires. Een premium lederen tas is een ideale plek om motor accessoires te kopen en breng uw items elke dag. U kunt uw eigen lederen zadeltassen thuis te maken in plaats van het legen van uw portemonnee om dit accessoire motor kopen.

Gebruik het meetlint om de lengte van de haken vast te stellen op het zadel van je fiets te vervoeren. Markeer de positie van de teen-riem haken met de tip marker (zie referentie 1).

Neem je hobbymes en maak spleten in uw leren tas waar het zal aansluiten op de haken. Zorg ervoor dat de bezuinigingen zijn de breedte van je teen-bandjes (zie referentie 1).


Verzamel je twee stukken van het uiteinde van de riem en glippen door de mazen in de leren tas, een verdubbeling van hen in lussen aan de binnenkant van de tas (zie referentie 1). Plaats de # 2 potlood door de twee lussen aan de binnenzijde van de zak om het gewicht te verdelen over de gehele breedte van de zak (zie referentie 1).

Neem de ambachtelijke mes om te bezuinigen en de # 2 potlood om de grootte, zodat het goed gepositioneerd is in de leren tas. Zet het mes neer en verzamel je twee banden (zie referentie 1). Bind ze rond het midden van het potlood en dan superlijm ze aan de huid om te voorkomen dat ze wegglijden (zie referentie 1).

Aan de buitenkant van de tas, superlijm elke bezwijken onder elk van uw banden met schroefdraad en losjes rijg de riemen door de gespen (zie referentie 1). De ringen worden gebruikt om het leren tas aan het zadel van de motorfiets behouden (zie referentie 1).

Meet de zak voor de montage op de fiets om ervoor te zorgen dat de bodem van de tas geen contact maakt met het achterwiel maken tijdens het rijden (zie referentie 1).

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha