Hoe doen kussens VictorianenVictoriaanse kussens zijn vaak versierd met kant en geappliceerde bloemen, linten of andere versieringen. Met het oog op een kussen Victoriaanse te maken, moet je een kussen basis naai met een hoge kwaliteit stof en kant versieringen en vervolgens verbinding maken met het kussen om het te geven dat rijke kijken Victoriaanse. Het maken van een kussen is een eenvoudige naaien project dat perfect is voor beginners en iedereen die wil een mooi kussen in een dag te creëren.

Snijd twee 10-inch vierkant van stof en een lengte van 41 centimeter van de kant. Als de kanten rand te kort is, dan aan elkaar naaien van twee of meer stukken tot een lengte van 41 centimeter hebben.

Leg een vierkant van stof met de voorkant naar boven op het werkvlak. De binnenrand of flat van de kant met de rand van de stof vierkant en de pin in positie rond de omtrek van het weefsel. De kant overlappen lichtjes naar het beginpunt. De buitenrand van de kant moet in het vierkant geplaatst en geen kant mag buiten de rand van de stof.


Plaats het tweede vierkant op de top van de eerste, de goede kant naar beneden, naar de kant tussen de twee lagen scherpen.

Naai langs de omtrek van het vierkant met een cheque van 1/2 inch naadtoeslag tot er een opening van 2 centimeter naar links in het kussen. Backstitch een paar keer om de naad lijn beveiligen en knip dan de draad. Draai het kussen binnen en van buiten zorgvuldig. De kant moet een rand om het kussen te maken.

Vul het kussen met kussen vulling totdat u tevreden bent met de vorm en de stevigheid van het kussen zijn. Gebruik een naald en draad aan de kleine opening in het kussen gesloten halve vaste.

Naai de kleine hand-versieringen zoals stof bloemen, stukken lint gebonden in strikken of knopen interessant om te versieren uw kussen Victoriaanse.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha