Hoe doen Kostuums Child ShrekShrek en Fiona zijn erg populair kostuums voor volwassenen en kinderen. De derde film in de Shrek-serie heeft ons met Shrek en Fiona kinderen. Een paar elementaire naai-vaardigheden, een groen pak, schmink en afvalmateriaal is alles wat nodig is om lief kostuums voor kinderen Shrek creëren. Breng uw creatieve kant en maak je eigen kostuums. Nu de hele familie kan verkleden als een lid van de clan Shrek voor een kostuum partij of Halloween!

Het bouwen van de hoed. Gebruik een van de doppen kindertijd als een groene hoed en de andere als de oren. Fashion ogre oren met een schaar en vezels vullen van het weefsel van een van de kappen kinderachtig. Houd in gedachten dat de oren van zuigelingen Shrek 'look als kleine trompetten. Deze stap kan wat trial and error. Haast u niet.

Bevestig de oren om kinderen met behulp van een pistool hete lijm of naald en draad te beschermen. De hoeveelheid van het invullen vezels gevuld in elk oor zal bepalen hoe diskette of stijve oren zijn op de hoed.


Kleed uw kind in groene trui en legging of trainingsbroek. Shrek kinderen hebben nog nooit gezien het dragen van de kleding, zodat de groene jurk eruit zal zien huidskleur.

Gebruik een commerciële gezicht verf op het gezicht van uw kind te schilderen. U kunt deze stap overslaan als uw kind een gevoelige huid of houdt niet van het gevoel van verf op zijn huid.

Met behulp van de roze of blauwe vierkant weefsel of doek luier, model een luier voor je baby. De luier zal gaan over trainingsbroek kind. Gebruik een grote veiligheidsspeld aan de luier of luier om trainingsbroek te beveiligen. Als u niet in staat om een ​​luier stof te maken, kunt u ook gebruik maken van roze of blauwe slip van de kinderen om te kijken als een baby luier Shrek.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha