Hoe doen Kostuums bug zonder enige naaienNiet alle kostuums nodig naaien. Met behulp van een trui en broek als basis voor uw kostuum, het maken van zichzelf in een bug is eenvoudig en leuk. De bug met de instructies shell zijn geschikt voor lieveheersbeestjes en kevers. De bug met de instructies vleugels werkt voor het vliegen van alle soorten.

bug met Shell

Meet vanaf de rand van de schouder op de rand van de schouder op de rug. Zitten op een stoel en het meten van de basis van de nek in de rug.

Bug met vleugels

Leg het papier ambachtelijke of bruine papieren zakken naar beneden op een vlakke ondergrond. Teken een "T" met de horizontale lijn van "T" de meting van de schouder aan schouder en de verticale lijn is de maat van de nek-aan-stoel.


Uitgaande van een rand van de bovenste lijn, trekken een half ovaal. Het bovenste deel van het ovale wil.

Snijd de helft ovale tot de verticale lijn. Vouw het papier dubbel en teken een ellips aan de andere kant. Snijd de rest van de ovale uit.

Leg de stof op een vlakke ondergrond, met de goede kant omlaag.

Teken een ellips op de stof twee keer. Knippen, uit met een marge 1/2 inch boven de spoorlijn.

Leg een van de ovalen goede kant naar boven in een grote handdoek.

Leg textielkleefband aan de buitenrand van de tracking lijn. Laat de bovenkant open is.

Leg het andere ovaal bovenop de eerste ovaal, met de klevende stof in overeenstemming van de bovenranden.

Volg de instructies voor de lijm stof, en gebruik het strijkijzer stoom randen.

Draai de ovale binnen en van buiten. Druk de randen plat. Leg de batting op een vlakke ondergrond, trek een ellips op de beat en snijden. Aanbrengen van de grap in de bug terug door het gat in de bovenkant.

Sluit de top met zelfklevende stof, volgens de instructies lijm. Versier de buitenkant van uw bug op basis van zijn soort

Meet vanaf de bovenkant van de schouder naar de onderkant van de ribbenkast, rond de voorkant van het lichaam. Snij twee stukken elastische deze meting.

Elastische pasta om de bug terug. Plaats de bovenkant van de elastische 3 cm van het midden van de zijderups achteren aan beide zijden. Plaats de onderkant van de elastische buiten de bug achteren. Elastische moet op een diagonaal in elke richting. Uitstrijkje lijm een ​​strook van antennes. Doe dan trainingspak.

Leg karton op een vlakke ondergrond. en teken de vorm van de vleugels voor de bug. Cut karton.

Versier je vleugels om uw bug te passen. Als u verf, zet zwarte tape of gekleurd aan de randen van de vleugels slijtage te voorkomen. Als u de iriserende stof gebruiken, rek de stof over de bovenkant van de vleugel; dan lijm op de bodem met warme lijm.

Snijd een klein stukje karton, de helft van de grootte van je schouder aan schouder en meet ongeveer 6 centimeter breed. Lijm de vleugels om dit stuk karton.

Meet vanaf de bovenkant van de schouder naar de onderkant van de ribbenkast, rond de voorkant van het lichaam. Snij twee stukken elastische deze meting.

Einden van de elastische kleefstof aan de boven- en onderkant van de vleugels aan weerszijden van het kleine stuk karton. Snijd een piepschuim bal in de helft. Lijm de twee helften van de bal naar een band of een kap en decoreren de ogen. Doe dan trainingspak.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha