Hoe doen Koord Tassen voor kinderenVeel jongens willen hun speciale zakken om hun spullen te dragen hebben. Drawstring zakken kunnen een veelheid van objecten bevatten. Laat ze speelgoed te houden of te maken specifiek de grotere voor kinderen te gebruiken in pyjama party. Je hoeft alleen maar een aantal fundamentele naaien vaardigheden om een ​​zachte tas van elke omvang te maken. Gebruik kleurrijke stof en lint. Beter nog, neem uw kinderen mee naar de stof op te slaan en laat ze kiezen hun stof.

Snijd een rechthoek van stof die 12 inches bij 24 centimeter.

Vouw de stof in de lengte doormidden, met de juiste kant van de stof gezicht bij elkaar.


Gebruik de gevouwen rand aan de bodem van de zak. Zet locatie langs de zijranden om het weefsel op zijn plaats houden. Naai langs beide zijden van de tas, en zorg ervoor dat de bodem te naaien.

Vouw de bovenrand van de stof binnen de zak 1/2 inch en een 1/2 inch tot de knipranden verbergen en vormen een behuizing. Laat een opening half inch behuizing in een van de zijnaden om het koord te voegen. Achtersteek aan beide uiteinden van de opening om deze te vergrendelen en houden veel trekken aan de string. Sla rechtsaf uit de zak.

Snijd twee stukken tape die 30 centimeter lang meet. Plaats een veiligheidspen in een einde van een stuk tape en bevestigen aan de zak nabij de opening in het lichaam. Plaats een andere veiligheidspen in het andere uiteinde van de band.

Steek de veiligheidspen van het vrije uiteinde van de band in de opening van de behuizing. Haal de tape helemaal door het lichaam, met behulp van de veiligheidsspeld te helpen. Pin de twee uiteinden.

Extract slechts een paar punten van de zijnaad aan de andere kant van de zak door een tornmesje. Neem het andere stuk tape en draad door de dezelfde manier als u voor de andere band deed.

Trek het uiteinde van de kabel en verwijder alle pinnen. Naaien de uiteinden van elk paar veters samen voorkomen ongeluk terugval in de behuizing.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha