Hoe doen kleren GooseDe kleding makkelijker te maken voor ganzen sierbeton is over het algemeen die van een "rok" dat over het hoofd van de gans stroomt. Het basisontwerp is een tiered rok. Optioneel kun je armen (of vleugels) toe te voegen aan de rok. Met wapens, een beetje 'creatieve verbeelding komt in vele outfits hebben armen genaaid zodat de "handen" zijn verbonden. De handen kunnen veel dingen houden: mand met bloemen van een pop, een klein schaaltje met barbecue of iets te vinden onder de miniatuur van een hobby winkel. Schorten en hoeden voeg een beetje fantasie.

Het maken van de rok

Meet de omtrek van de gans op het breedste punt. Ook meet de lengte van de basis van de zwanenhals waar u wilt dat de rok te bereiken en voeg 2 inch (voor de naadtoeslag).

Making Arms

Snijd de eerste rechthoek zolang de omtrek van de schacht en een vierde meer. Merk breedte van tweederde van de rechthoek van de lengte van de rok. Snijd een tweede rechthoek twee keer zo lang als de omtrek van de gans; de breedte moet eenderde van de gewenste lengte rok zijn.


Verzamel de tweede, smalle rechthoek en naai langs de rand van de eerste rechthoek. Dit is het niveau ruches. Naai de zijkanten samen om een ​​buis te maken.

Draai onder het vlak van de rechthoek breder en naai een behuizing, een leegte. Steek de smalle elastiek, knippen om comfortabel te passen rond de hals van de gans. Sluit de uiteinden van de elastische elkaar.

Als je wilt, voeg kant rond de hals (boven) voordat u elastiek. Kant kunnen ook worden toegevoegd aan de bodem of aan het lagere niveau.

Zoom de onderkant (de smalle rij niveaus) van de rok.

Gesneden witte stof in vier gelijke stukken. Elk stuk moet ruwweg rechthoekig met een afgeronde einde van de vleugels zijn. Bepaal de breedte en de lengte van wat goed zou kijken op je gans. Sommigen geven de voorkeur smalle armen, terwijl anderen gebruik maken van grotere, meer wapens vleugel-achtige.

Naai de twee lange zijden en afgeronde uiteinden aan elkaar. (De stof moet worden geconfronteerd met de "verkeerde" kant bij het naaien.)

Draai je armen in en uit en spullen katoen of ander materiaal vulling. Netjes zet de ruwe randen aan de binnenkant en naai de uiteinden gesloten.

Naai de kant rond de top van elke arm door een eenvoudige huls. Bevestig de arm mouwen rok dicht bij de hals.

Als u wilt, naaien handen samen en voeg een beetje 'fantasie. Een mand is een gemakkelijke keuze, want je kunt fietsen over één arm voor het naaien van de handen in elkaar.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha