Hoe doen Jumping Jacks helpen gewicht te verliezen?Vandaag de dag, wanneer de gezondheid eindelijk heeft onze aandacht en wanneer de consumptie van fastfood en drukke programma's regelingen gewichtsverlies van een mandaat hebben gemaakt, is het essentieel om zich te concentreren op gewichtsverlies als een gezondheids-booster. Het is belangrijk om de keuze te maken om te oefenen met inachtneming van hun calorie-brandende mogelijke voordelen en de gezondheid.

Jumping jacks is een oefening waarbij men nodig heeft om op en neer terwijl het bewegen van je armen en voeten springen. Wanneer warmt zich aan een strenge oefening regime, worden vaak gebruikt jumping jacks. Je kunt eigenlijk dienen als een goede aërobe oefening als krachtig gedaan. Jumping jacks is een oefening die niet wordt beperkt door elke plaats. Je kunt het overal doen - thuis of tijdens de pauzes in het kantoor. Jumping jacks zijn een zeer effectieve manier om gewicht te verliezen en zijn zeer eenvoudig te maken!


Manieren om een ​​Jumping Jack Merk:

Voordelen van jumping jacks worden gemaximaliseerd wanneer correcte houdingen worden gebruikt. Correcte houdingen zijn een goede manier om letsel te voorkomen. De ontvoering en adductie zijn de twee fasen van een oefening van jumping jacks. Het begint met de fase van de aanval waar je springt met je voeten uit elkaar. Volgt de fase van het aanbod, die wordt gevolgd door het verplaatsen sprong voeten bij elkaar. Jack sprong is veel gemakkelijker als de volgende instructies worden bewaard in het achterhoofd:

  1. We moeten staan ​​met de armen over elkaar. De rug moet worden rechtgezet en buik moeten worden weggestopt in.
  2. De eerste motoriek gaat springen op en verspreiden van haar benen en armen moet boven je hoofd tot je het kan verslaan met zijn handen. De poten moet worden overgelaten aan de zijlijn.
  3. Terwijl springt terug, de benen moeten weer bij elkaar worden gebracht en armen moeten aan de zijkanten worden gebracht.
  4. Dit moet worden herhaald totdat de hartslag verhoogt.

Voordelen:

Rigoureuze trainingen zijn vaak gepaard met jumping jacks zo warm. Jumping jacks zijn vaak als garnering op elke primaire training regime. Deze gemakkelijk te oefening is bijzonder bruikbaar voor het verhogen van de hartfrequentie. Als gevolg van een verhoogde hartslag, het aantal calorieën te verbranden toeneemt, neemt ook de hoeveelheid vet! Het bloed heeft meer zuurstof, als je zwaar ademen tijdens de uitvoering van jumping jacks. Dit leidt tot vetverbranding, wat leidt tot gewichtsverlies. Het vergemakkelijkt ook het versterken van de spieren cardiovasculaire. Beenspieren worden afgezwakt en versterkt door jumping jacks. Jumping jacks zijn vijanden voor vetophopingen, indien de oefening regelmatig wordt gedaan. U kunt ook te ontdoen van buikvet door het doen van jumping jacks nu-dat klinkt als muziek in de oren, toch?

Calorieën verbrand door Jumping Jacks:

Een 30-minuten oefening routine elke dag, dat de aanbeveling door artsen en deskundigen. Zoals geïllustreerd door Harvard Health Publications, kan 30 minuten van jumping jacks 200 calorieën te verbranden. Het verhogen van de strengheid van jumping jacks, kunt u de snelheid verhogen tot 355 calorieën te verbranden voor elke 30 minuten.

Voorzorgsmaatregelen en advies:

Jumping jacks zijn uitgerust met een overvloed aan voordelen als u klaar bent met een hogere intensiteit. Maar, jumping jacks rigoureus zou schadelijk zijn voor mensen met overgewicht zijn. Zij moeten jumping jacks uitvoeren om een ​​beperkte mate van intensiteit en moet gericht op ondersteuning van de knie, bij gebrek aan steun kunnen de knieën hebben verslechterd. Je nodig hebt om comfortabele schoenen te dragen terwijl het doen van jumping jacks en doe de oefening op een houten vloer of tapijt.

Jumping jacks hebben altijd een spel geweest voor ons. Sinds mijn kindertijd, dit spel boeit ons, maar als gezien als een oefening, kunt games van dit kind een integraal onderdeel van een gezond gewichtsverlies regime zijn. Als met zorg gedaan, kan leiden tot veel voordelen voor de gezondheid, samen met gewichtsverlies begeerde. Dus je best uitzien met jumping jacks slank!

Ik hoop dat je vond dit artikel nuttig. Niet deel je mening met ons in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha