Hoe doen Hoektanden met Dental acrylValse tanden voor Halloween kostuums kan worden gemaakt van tandheelkundige acryl. Dental acryl is een poeder dat verhardt wanneer een vloeistof wordt toegevoegd. Het proces van het maken van hun slagtanden vereist dat indruk van uw tanden in alginaat. Een pleister of labstone tandheelkundige cast is samengesteld uit de indruk en dan nog een indruk wordt gemaakt, dat wordt gebruikt om de slagtanden te maken. Het maken van een cast van je tanden, kunt u een aantal slagtanden dat uw tanden past maken.

Maatregel 2 oz 3 minuten instellen van tandheelkundige alginaat met een keukenweegschaal. Plaats het alginaat in een grote kom. Voeg 2 liter water alginaat. Meng goed met een houten ambachtelijke stok totdat het is meestal glad. De tandheelkundige alginaat zal kleine knobbeltjes hebben wanneer het volledig gemengd, dat is de normale consistentie. Vul de lade rand tandheelkundige alginaat; laat een ruimte achter de lade dat de alginaat er kan bewegen als beneden geduwd om de tanden en niet te vol achter in de mond.

Zet de bak in de mond gaat en daar gedurende 3 minuten. Langzaam en voorzichtig trek de lade tandheelkundige alginaat uit uw mond. Er kunnen zuiging door alginaat tegen de tanden, om niet te forceren, slechts langzaam de lade vergemakkelijken.


Controleer de indruk van de tanden om ervoor te zorgen dat het goed werd genomen. Als het niet, maak een andere merk met een nieuwe partij van alginaat. Stel de tandheelkundige lade met alginaat indruk in een kleine kom met water. Breng een kleine hoeveelheid vaseline aan de tandheelkundige lade en glad uit over het midden van de indruk als de tandheelkundige lade toont doorheen te voorkomen dat de lade van het vasthouden aan de vorm die je gaat doen.

Zet drie liter water in een grote kom. Voeg 3 oz labstone tandheelkundige water. Meng in een romige consistentie met een houten stok verf. Verwijder de alginaat indruk in de tandheelkundige lade uit het water en dep ze droog met keukenpapier. Langzaam vult het alginaat indruk met labstone. Gebruik de stok om duw de labstone vloeistof in alle spleten en gaten indruk en elimineren van eventuele luchtbellen gevangen zitten. Tik de bodem van de bak, zoals het vult kwijt luchtbellen. Vul de mal base-vorm met labstone tandheelkundige setting. Wacht 4 minuten voor labstone te dikken.

Stel de lade labstone volledige ondersteboven op de basismodule tandheelkundige setting. Wacht drie dagen voor labstone volledig te stellen, trek de gipsen mal alginaat dan. Zand naar beneden elke ruwe randen met schuurpapier of scherpe op casting labstone die werden gevormd door de randen van de mal.

Breng een uniforme laag separator tandheelkundige lamina met een borstel. 30 minuten wachten tot het droog is. Verspreid een 1-inch stuk van niet-giftig, niet-verharding, niet-zwavel, gezondheid plasticine, als Klean Klay, buis-vormige en druk op de ene kant tegen een eye-hoektand of waar u wilt een fang dragen. Beeldhouwen en vorm de klei gevormd slagtand, het dichtst u hoe u wilt zien kunt krijgen. De tand is ongeveer 1.5 maal hoger dan die van de echte tand. Maak een andere klei fang voor het andere oog-tand.

Maak een negatieve mal van de tanden met tijdelijke tandheelkundige alginaat. Meng twee ons tandheelkundige alginaat met 2 liter water. Vul de lade met tandheelkundige alginaat, dan voorzichtig steek de labstone fang met de klei model van uw tanden in alginaat. Te drukken tot het tandvlees van het model is bedekt met alginaat. Wacht 3 minuten op te zetten. Verwijder de lade uit de alginaat volledige cast labstone. Verwijder de klei uit de cast labstone. Borstelen meeste tandheelkundige separator film op de hoektanden die werden gedekt door de tanden en laten drogen.

Vul de holte fang fang alginaat mal met wit poeder tandheelkundige acryl. Gebruik een pipet om twee druppels vloeistof tandheelkundige acryl toe te voegen. Meng het poeder en vloeistof samen in de holle hoektand met een tandenstoker. Nadat het poeder is opgelost in de vloeistof, de vormen bij in de vorm van de tanden labstone alignate met acryl vloeistof. Dit zal een acryl hoektand en de indruk van Eye-tanden in de acryclic slagtand maken dus dat is een goede pasvorm op uw tanden. Handhaven of druk op de mal en de indruk samen gedurende 15 minuten. Verwijder de mal en de indruk elkaar. Pak het acryl tanden.

Gebruik een dremel tool met een schuren wiel einde aan de naden en randen van de acryl tanden bestand. Helling van de bovenste randen van de slagtand met het wiel, waar het het tandvlees zal raken om ze te laten zien alsof ze groeien uit uw tandvlees, als natuurlijke tanden. Vijl oneffenheden die langs de bovenkant van de tanden kan hebben gevormd. Gebruik een polijstgereedschap op uw dremel om tanden schitteren.

Probeer giftanden op. Als ze te los, voeg een kleine hoeveelheid wit poeder tandheelkundige acryl en een druppel water met de pipet. Monteer de slagtanden van het model van uw tanden en wacht 15 minuten voor de acryl te stellen. Zand hoektanden naar beneden en probeer het opnieuw. 24 uur te wachten. Gelden duidelijke nagellak aan tanden om een ​​glanzende afwerking.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha