Hoe doen Gevallen stof voor Kleren van DollEén van de leuke onderdelen van het bezit poppen aan het doen is en het verzamelen van poppenkleertjes. Het helpt om je pop kleren georganiseerd, zodat de stukken niet zijn verloren of beschadigd te houden. Doe gevallen stof is een gemakkelijke en goedkope manier te organiseren en beveiligen van je poppenkleertjes.

Kies twee stukken stof voor uw evenement poppenkleertjes. U kunt kiezen voor een kleur, patroon en stof soort die je aanspreekt, maar kies de stof die zowel ademend en wasbaar.

Knip twee stukken van dezelfde grootte en vorm. U kunt de lengte en breedte van de weefsels aan te passen aan de kleding die u wilt beveiligen ontmoeten. Om te beginnen, probeer dan een zaak die is 6 "breed en 24" lang. (Dit moet wel goed gemiddelde Barbie kleren.)


Lijn de stof met het recht voor om samen te leven. Met behulp van een naaimachine of met de hand overstag, naaien rond drie van de randen, waardoor één zijde open. Punten 1/2 "van de rand van de stof.

Snijd de naden aan de hoeken. Draai vervolgens de zaak binnen en van buiten, zodat de juiste kant naar. Gebruik een blinde vlek voor de opening te voltooien.

Vouw de lengte van de derde en de blinde vlek langs het gedeelte gebogen over die kleren met de zijkant van de rug. Het laatste derde is de open afdeling, die zit over de top, als de klep op een messenger bag.

Snij twee lintjes, 9 "elk. Punt onzichtbare van de tapes in de behuizing en een aan de rand van de flap. Bind ze samen te brengen de zaak gesloten.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha