Hoe doen fleece stof garenAls u wilt gezellige winter sjaals maken gooit en pluche, maar wil niet te dure garen te kopen, probeer dan het maken van uw eigen thread fleece stof. Garen weefsel fleece is perfect voor het breien en haken grote items, en het is gemakkelijk om te doen. Het creëren van garen fleece stof vergt weinig tijd - je kunt genoeg te maken voor een gebreide of gehaakte project binnen een uur.

Verdeel de fleece stof boven het werkvlak en glad uit rimpels.

Bepaal de breedte wilt u uw garen fleece maken. Als u wilt super-volumineus garen die je kunt breien op maat 19 naalden, van plan om 1 1/2 inch brede stroken van fleece stof te maken. Als u wilt breien met naalden kleiner zal strips versmallen.


Snijd de stof in reepjes. Inkorten van de stof om strepen maken met een graan stroomt van boven naar beneden. Gebruik een liniaal acryl en een draaiend gereedschap snijden om nauwkeurige bezuinigingen te maken.

Buig de uiteinden van elke strook maken over een centimeter overlappende stof.

Snij een 1 cm lange gleuf door het midden van de gevouwen stof, uitgaande van de gevouwen rand en stoppen ongeveer 1/2 inch van het uiteinde van het gedeelte overlappende stof.

Trek het uiteinde van een strook vliesmateriaal door de sleuf op een tweede strook stof.

Voer het andere uiteinde van de tweede strook door de gleuf aan het einde van de eerste strook.

Trek de gehele tweede strook door de sleuf totdat de twee stroken zijn goed op elkaar vastgezet.

Rol de stroken verbonden met de bal blijven nieuwe stroken fleece stof toe te voegen voor het draaduiteinde, volgens de hierboven beschreven werkwijze.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha