Hoe doen Elastische SmokkenKrul voegt stijl en verstelbare pasvorm voor een kledingstuk of een ander item te naaien. Je kunt maken shirring elastiek met thuis naaimachine te zacht, elastisch verzamelt op het lijfje, mouwen en taille van een blouse of jurk te maken. Voeg shirring elastisch te dekken tent, ruches of een kussen om op maat home decor items te maken. Gesmokte elastische stof is ongeveer de halve breedte van het oorspronkelijke stuk, maar het is zeer elastisch. Elastiek elke stof licht of medium met elastisch garen in de spoeldraad en pas op de top.

Leg de stof met de voorkant op een vlakke ondergrond. Markeer twee of meer rijen steken voor plooien aan de rechterkant van de stof met een stof in water oplosbare pen of krijt quilter. Ruimte lijnen ongeveer 1/2 inch uit elkaar.

Wikkel de elastische draad rond uw hand reel totdat de spoel vol is. Plaats de spoel in uw naaimachine, net zoals u zou doen met gewone draad, elastische draad en breng naar de oppervlakte.


Rijg uw naaimachine met regelmatige draad naar de stof past.

Leg een stuk stof onder de naaivoet en naai enkele centimeters om de steken te controleren. Pas de lengte of de spanning, indien nodig.

Leg de stof gemarkeerd rechtsboven onder de voet 1/2 inch vanaf het begin van een regel gemarkeerd. Naai achteruit tot 1/2 inch om de draad vast. Naai langs de gemarkeerde lijn en naai terug naar 1/2 inch aan het einde. Herhalen op elke gemarkeerde lijn.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha