Hoe doen eenvoudige vakantie KussensDe winkels liggen vol met kerstversiering dat iedereen --- hoe u uw verklaring met kussens van de vakantie die je daadwerkelijk kunt veranderen de partijen veranderen te maken? Deze unieke kussens zijn er zeker van om opgemerkt te worden door al uw vakantie bezoekers.

Een kussen zal dienen als achtergrond voor diverse fronten redenen van vakantie die de aan en uit.

Snijd de stof in de vorm van het kussen, maar 4 cm aan elke korte zijde. Deze zullen de gronden van vakantie fronten kussen dat zal veranderen van seizoen tot seizoen te worden. Hand naai een naad 1/2 inch aan alle kanten van het weefsel.

Snij een gat in elke hoek van de voorzijde van het kussen een centimeter van elke hoek. Deze gaten zijn de slots, en snijd ze af net als gouden knopen zijn.


Centrum een ​​van de fronten kussen op het kussen en markeer de gaten op het kussen met een klein potlood markering. Naai de vier gouden knopen op het kussen in deze plaatsen.

Naai vakantie of seizoensgebonden woorden met dubbele strengen borduurgaren op de voorkant van het kussen. Ideeën kunnen zijn: Joy, dank u, liefde, vrijheid, Lente, Vrede, Boo, Stem of sneeuw. Voeg decoratieve knopen seizoen als de puntjes op de i te zetten of waar gepast lijkt. Kijk vooral schattige kleine jingle bells op Kerstmis kussens.

Knop uit en aan de fronten kussen als de seizoenen veranderen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha